2777
2789
عنوان

به غرورم برخورد😢

229 بازدید | 13 پست

معاونمون خیلی بی منطق و تابلو بهم زور میگه امروز دیگه خ عصبی شدم رفتم پیش رئیس و گریه ام گرفت... بعد من اونو صدا کرده تو اتاق و حالشو گرفته ولی گفته که گریه کردم... اونم صدام کرد تو اتاقش و بروم آورد... ناراحت شدم. دو تا خانمیم فقط بقیه مرد دوس ندارم ضعیف نشون بدم.... الان نرجیز بیلدی تبریز بیلدی هیییعیییییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا جزئیات رو میدونی و در مورد عزت نفسم نظر میدی.... الان سه ماهه فقط توهین میکنه رفتم همرو گفتم

عزیزم. حرفم از روی قضاوت نیست. عزت نفس که بالا باشه، اولا بقیه رفتارشون رو با شما درست میکنن، دوماً اگر اشتباهی هم ازشون سر بزنه، شما اذیت نمیشی. 🍃

چون خودم تجربه اش رو دارم بهت گفتم. دیدم چندتا تاپیک زدی و فکرت مشغول موضوع محل کارت هست. و می‌دونم تنها راه حلش، بالابردن عزت نفسه. چون ما نمی‌تونیم بقیه رو تغییر بدیم. ولی با تغییر خودمون، همه چیز تغییر می‌کنه. 

عزیزم. حرفم از روی قضاوت نیست. عزت نفس که بالا باشه، اولا بقیه رفتارشون رو با شما درست میکنن، دوماً ...

اگه خیلی غیر منطقی باشن و بر اساس سهمیه به یجایی برسن چی؟؟؟ اگه کل اداره باهاش مشکل داشته باشن چی؟ زورش به اونا نرسه و بتو برسه فقط چی؟ نمیشه همه چیو توضیح داد واقعن... از سر ناچاری گذاشتنش و مصه چی پشیمونن از انتخابشون

اگه خیلی غیر منطقی باشن و بر اساس سهمیه به یجایی برسن چی؟؟؟ اگه کل اداره باهاش مشکل داشته باشن چی؟ ز ...

عزیزم قوی ترین شخصیتی که میشناسی رو در نظر بگیر. یه آدم خیلی بزرگ که آرامش زیادی داره. اگه اون جای من و شما بود همینقدر بهم میریخت؟ نه. 

نمیگم معاون مدرسه آدم خوبیه و شما حساسی که.

میگم رفتارش واقعا بد و غیرقابل تحمله. 

ولی نمیشه که اونو تغییر بدی. فقط میتونی آرامش خودتو بیشتر کنی. که اذیت نشی. 🌻