2777
2789

سلام عزیزان اومدم سونو وزن تو رو خدا برام دعا کنید الهی که همه چیزشون نرمال باشه و سلامت باشن و جنسیتشون هم همونی باشه ک تو انومالی بهم گفتن.خدا انشالله هرکس دلش فرزند میخواد دامنشو سبز کنه و دلش شاد بشه و هرکی بارداره بسلامتی و دلی خوش زایمان کنه.الهی امین امین یا رب العالمین🙏

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.
فرستادم عزیزم میشه شمام به نیت سلامتی میناوبچش ان شاءالله صلوات بفرستین ودعاکنین😭

ممنون عزیزم.فرستادم خدا هرر مشکلی ک داره به بزرگی خودش حلش کنه.

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهشااا

دعام کنید دکتر بگه جواب ازمایشم خوب و سالمه

ان شاء الله به امید خدا🙏🏻🙏🏻

اسمم مریم هس 

خیلی محتاج دعام 

اینجا تنها جایه که میتونم ازتون خواهش کنم دعام کنید

استرس و نگرانی دارم

دعام کنید لطفااا

اجرتون با خوده خدا❤️

میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهشااا دعام کنید دکتر بگه جواب ازمایشم خوب و سالمه ان شا ...

خداوند انشالله هر چی تو دلته به صلاحته براورده بشه.الهی امین