2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بخشی که نوشتین دلت به حال کسی بسوزه سرت میاد تجربش کردم 😔و درمورد فکر کردن و اتفاق افتادن هم مت ...

بله چه قبول داشته باشی چه نداشته باشی قانون جذب وجود داره

کتاب معجزه شکر گزاری رو دانلود کن مستند راز رو ببین من با اینا شرول کردم

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
تاپیک تمام رموز قانون جذب رو من از اول تا آخر خوندم نت برداری کردم و اون شد شروع اعتقادم به قانون جذ ...

از تجربه عملیتون میگین؟ چیا ارزو کردین بهش رسیدین؟یا خدا نکرده از چیا قبلا ترس داشتین خدا نکرده سرتون اومده باشه یا اطرافیانتون چیا تجربه کردن 

بله چه قبول داشته باشی چه نداشته باشی قانون جذب وجود داره کتاب معجزه شکر گزاری رو دانلود کن مستند ر ...

میشه مثال واصح واقعی بگین؟از زندگی خودتون چیا خاستین بهش رسیدین؟ چیکارا برای ارزوتون کردین؟ 

بله چه قبول داشته باشی چه نداشته باشی قانون جذب وجود داره کتاب معجزه شکر گزاری رو دانلود کن مستند ر ...

خیلی ممنون از راهنماییتون عزیزم😊🌷🌷🌷🌷

نی نی سایتو دوست دارم چون هم درد و دل میکنم هم از دوستای خوبی مثل شما راه حل میگرم ممنون🌷🌷🌷🌷

من ب شدتتتتتتتتت اعتقاد دارم خیلییییییییی باورتون نمیشه همیشه اون ماشین دلخواهمو تو ذهنم تصور می‌کردم دارمش و سوارشم میشم نزدیک  یکساله جذب کردم تا بالاخره دارم ب ماشین دلخواهم میرسم واقعا قانون جذب چیزه خیلی خوبه  و خیلی چیزای دیگ برام اتفاق افتاده 

میشه مثال واصح واقعی بگین؟از زندگی خودتون چیا خاستین بهش رسیدین؟ چیکارا برای ارزوتون کردین؟ 

به یه موضوعی خیلی فکر میکردم و یه شخص رو خیلی تو ذهنم تجسم میکردم تو زندگیم قرار گرفت ولی مدتی پیش از دستش دادم یعنی مجبور شدم رابطه ام رو قطع کنم چون رها نکردم از دستش دادم رها کردن تو قانون جذب خیلی مهمه.

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱

راستش خیلی از خونمون متنفر بودم یعنی خوشم نمیاد طبقه جهارم بدون اسانسور به چوخ مرفتیم از طرفی منطقه اینجارو دوس دارم و همیشه خونه خوب همینجا دلم میخواست

قراره تا چندوقت دیگه بریم دوتا کوچه پایین تر و خونمونو عوض کنیم🥺😐

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
خیلی ممنون از راهنماییتون عزیزم😊🌷🌷🌷🌷 نی نی سایتو دوست دارم چون هم درد و دل میکنم هم از دوستای ...

خوااهش میکنم عزیز دلم🕊❤

از تجربه عملیتون میگین؟ چیا ارزو کردین بهش رسیدین؟یا خدا نکرده از چیا قبلا ترس داشتین خدا نکرده سرتو ...

منم امسال آشنا شدم ولی باید اعتقاد داشته باشی من به سوالای رگباری اعتقاد دارم یعنی افکار منفی میاد سمتت بعد مرتب این سوالا رو از خودت میپرسی مثل اگه اینطور که من فکر میکنم نشد چی؟ اگه بهتر بود چی؟ و...

پاکسازی هواپونوپونو اعتقاد دارم چون خداوند از خودش در انسان ها دمیده .کتاب محدودیت صفر رو بخون

من به نوشتن خیلی اعتقاد دارم خواسته هامو طی دوره بیست و یک روزه روزی چند بار توخلوت مینویسم و هشتاد درصدشون عملی میشن

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
بیشتر تجربه های بد . هر چیز بدی فکر کنم فکر کنم سرم میاد  البته پیش اومده ک ذهنیتم مثبت بوده و ...

من فکر میکنم دیسک کمرم و زانوم اینا بخاطر گوش ندادن ب حرف دکترا بوده خب تو ی حالت نشستن ب مدت طولانی معلومه ک مشکل میاره اما از طرفی هم ک حدیث گفته دلت بحال کسی بسوزه سرت میاد اونم گیجم کده نمیفهمم برا همین میخام از تجربیات شما استفاده کنم نتیجه ای برسم و اونو تو زندگیم عملیش کنم امروز خاستم بگم من پاهام و کمرم کاملا خوبه دستامم درد ندارن با قانون جذب که همون طبق احادیثه پیش برم ولی بعد ب ی چیزایی شک کردم موندم چ کنم 

اون بخشی که نوشتین دلت به حال کسی بسوزه سرت میاد تجربش کردم 😔و درمورد فکر کردن و اتفاق افتادن هم مت ...

جدب میگه بهش فکرکن تصور کن همین الان داری اونو و بعد در مدارش قرار بگیر...یعنی اگه ماشین میخاهی بهش فکر کن بخاه و تصور کن الان داریش با جزییات فکرکن بهش حتی به رنگ و مدلش و بعد برو یه شغلی داشته باش با درامد خوب  این شعل با درامد خوب همون مدار جذب هست 

من که ماشالا قانون دفع وقانون برعکس شدن اون چیزی که میخوام فعاله😑

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸