2777
2789
عنوان

منشی بابام ونمیتونم تحمل کنم😐😂

216 بازدید | 14 پست

زنه مثل شمرمیونه والا یه کل کشوهای میز و اطراق کرده توش عطرو ادکلن و کوفت وزهرمارو کرم مرم میزاره کشو یاکمدی که مال بابامه رو نمیتونم دست بزنم ازش بدم میاد حس میکنم داره رونروم راه میرع فقط رو صندلی میشینه هیچ کاریم نمیکنه 😐😐😐😐😐😐😅😅چی کارکنم نظرتون!؟یه چیزدیگع هم فهمیدم که اصن به من محل نمیده(نه این که برام مهم باشه نه ها😐😅ولی مثلا من با دوستام میایم به اونا سلام میکنه به من نمیکنه واقعا رفتارش ظایعست که از من بدش میادباهاش م حرف میزنی به دیوار نگاه میکنع دیگه دوستامم فهمیدن این که مرضی داره فکرکنم واسه خودش فانتزی میزنه زنه همچین قیافه خاصی هم نداره معمولیه خیلی هم فضوله همشم پشت سرهمه غیبت میکنه حس میکنم بهم انزژی منفی میده😐😐😅

😐

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای ای یکاری کن بت حسودی کنه  من جای تو بودم بش محل نمیدادم مث ی خدمت کار باهاش رفتار میکردم ک ...

😒

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بنظرت کی خوشش میاد بچه کارفرما بیاد کشوهای میزشو نگاه کنه؟؟؟

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ها؟

مثل یه خدمتکار!!!!!

من یه دختریو جای خودم گذاشتم تومطب اولین کسی که نشست زیر پای منو شوهرمو خالی کرد همون بود.بعضیا خوبی کن بابدترین شکل جوابتومیدن

سالها مثل درختی ک دم نجاریست*** وقت روشن شدن اره وجودم لرزید***ناهماهنگی تقدیر نشان داد به من ***به تقاضای خود اصرار نباید ورزید

مه میز منشی چی کارداری؟؟؟ خب

محل نمیده  حتما ی رفتاری کردی ب دلش نچسبیده 

مگه میشه هیچ کاری نکنه

اگه انجام وظیفه نمیکنه  چجوری پدر تون نگهش داشته

حتما در حال دستمال کشیدن باشه تا شما رو میبینه

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
مه میز منشی چی کارداری؟؟؟ خب   محل نمیده  حتما ی رفتاری کردی ب دلش نچسبیده  مگه می ...

من بهش سلامم میکنم اون حتی سلامم نمیکنه اصن فارغ ازاین بحث که منشیه به کناربابام بهش جای خواهرش نگاه میکنه  ولی حس میکنم این اینجوری نیست زیادم حرف میزنه چن وقت پیشم داشت راجب علایق پدرش حرف میزد بعد از من پرسید بابای تو چی همش ازاین سوالا مسپرسه خب گاوم باشه میفهمه یه چیزیش هس دیگع!

حالیش کن تو رئیسی نه اون

بابات متاهله؟

جدی باش باهاش 

اگه هم سوال شخصی مثل علایق بابات پرسید با لحن محترمانه ولی قاطع بگو فکر نمی کنم به شما ربطی داشته باشه

میشه برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستی 🙏 فرستادی لایکم کن 🥰