2777
2789
عنوان

شوهرم چندروزه بشدت طلبکاره

199 بازدید | 17 پست

از سرکارمیاد یبار ب بچه هاامحبت میکنه یبار شدید غرمیزنه

بامنم همینطوره

الان توپیدم بهش

چندتا شلواراورده برای کارشه ک من تا فرداصبح کوتاه کنم چرخ خیاطیم خرابه بادست بدوزم 

من گفتم دخترم بخوابه میدوزم اینم نمیخوابید منم یکم گوشی دستم بود کنار گذاشتم گفتم تا من اینو بخوابونم احتمالا خوابم ببره

یهو شرو کرده بخواب بخواب یابرو گوشی دستت بگیر جا نمونی....

منم عصبی شدم گفتم چن ساله دارم باهات زندگی میکنم بجای پیشرفت همش پس رفت داشتی این وضع زندگی منه بداز ۱۵سال زندگی 

خودمم اوراق شدم یه ادم مریض مریضیایی ک باید تو۷۰سالگی میگرفتم الان گرفتم 

اصلا ثبات نداره توکارش شغلش و بااحمق بازی از دست داد والان دوباره دارم از صفرزندگی میکنم روم نمیشه کسی بیاد خونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بهش میرسی؟ من بابام وقتژ بداخلاقی میکنه که مامانم از اون جهت بهش رسیدگی نکنه

یه رسیدگیِ عاشقانه داشته باش

بعد بگو دوست دارم

بعد یکم ناز و لوسش کن

بعد آروم و با مهربونی باهاش حرف بزن

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

اسی بهش میرسی؟ من بابام وقتژ بداخلاقی میکنه که مامانم از اون جهت بهش رسیدگی نکنهیه رسیدگیِ عاشقانه د ...

یه گندی زده تااون کار دادگاهی درست نشه کلا اخلاق ماهم همینه

اینا تجربه ست من خودمم واسه نکهداشتن زندگیم خیلی خودمو به کری وکوری زدم

من خیلی زجرکشیدم وصدام درنیومد ۴تا سقط پشت هم هه شوهره رفته بود بایه خانومی دوست شده بود تا دوسال ....

مادرشوهرو خانواده شوهر گدا ک فک میکنن لاکچرین ومن گدام 

نمیگن بایداز بازوی پسرشون بیاد ن ازمن توقع داشته باشن وخیلی چیزهای دیگه