2777
2789

میدونم خراب کردم همیشه مارک کولاک برمی‌داشتم خوب بود این سری چیز دیگه برداشتم اصلا خوب نبود تو دست کمی گرما میدید اب میشد🙁حالا بنظرتون رو شکوفه سفیدا شکوفه ابی برنم بهتر نمیشه؟

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مروارید خوراکی داری روشون بذار 

اره طلایی دارم کوچیک برم بزرگ بخرم؟یا همون کوچیک بهتره 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
مارک گوشیت چیه؟ وای فای دارین چقدر شارژ میکنین؟ اون عکس بدوبدو‌بالای گوشیت چیه؟؟؟😂😂😂😂

A50 ماهی ۴۰ گیگ

اخه ترافلاش داخلش رنگ ابی نداره بعد شما خامه ی ابی هم بزنی با اون قرمزا ترکیب رنگش جالب نمیشه بنظرم

رنگ صورتی هم دارم تولد پسرمه زشت نمیشه؟

چه خانومای کدبانوییی هعی چی میشد همسایه ی ما بودین میومد کلی چیز ازتون یادمیگیرفتم عخیی شانس من کجایی بهونتو میگیرم

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
رنگ صورتی هم دارم تولد پسرمه زشت نمیشه؟

چرا دگ کیکش دخترانه میشه ،خانومی همین خوبه یا اگر  میتونی شکلات آب کن بریز روی کیک یکم رنگ میگیره کیکت 

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من