2777
2789
عنوان

از بلاکی دربیارمش یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 21 پست
اخه خانوادش سفر بودن این خونه تنها بود گفت خاله و داییم با زن و شوهرش اومدن گفتم اکی عکس بده ببینمشو ...

حسم میگه دروغ نگفته ..

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم اعصاب خودتو خورد نکن حرفت درسته واقعا

ولی بازم درکت میکنم دلتنگ باشی اما باور کن ازش بگذری بهتره...

تو دلتنگ آدمی هستی که فکر میکردی هست نه دلتنگ یه دروغگو...

یه ماه تحمل کردی یکم دیگم تحمل کنی از سرت میوفته...

بزار هرکار میخواد بکنه پروفایل عوض کن دنبالت کنه با اکانت فیک،تو ریلکس زندگیت و بکن....

ایشالا مورد بهتر گیرت بیاد با صداقت و رابطه ی سالم💕

ای دون حس ششمی؟ اخه بعده اونم ی دروغ دگ گفت ک مچشو گرفتم و لال شد دگ

حس ششم دارم اما واسه خودم خیلی درست کار میده  و برای دیگران گاها درست میشه..خب اگه مربوط ب قضیه خونه هست ولی احتمال میدی دروغ گفته و کسیو اورده خونه ک دیگه هیچ ..ولی وقتی استوری و پروفایل واست میذاره یعنی تو مهمی واسش ..وگرنه میومد قهر ک چرا تهمت میزنی یاشک داری..و خیلی راحت میرفت با اونیکه اونشب فک میکنی باهاش بوده بدون مزاحم  تازه براش چاپلوسی میکرد کلی عکس و استوری واسش میذاشت ک بیشتر پا بده بهش

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩