2777
2789
عنوان

از بلاکی دربیارمش یا نه؟

175 بازدید | 21 پست

با دوست پسرم کات کردم چون بهم دروغ گفت چندبار و مچشو گرفتم الان ۲ماه میگذره از کات

یبار صدای ی زنی میومد خونشون گفت خالمه گفتم عکس بگیر ببینمشون عکس نداد یبارم گفت میرم با خانواده پارک ولی بامدرک ثابت کردم دروغ گفته الان ۲ماهه پروفایل غمگین میزاره با پیج فیک دنبالم میکنه پست غمگین میزاره

از همه جا بلاکش کردم

الان دلم تنگیده انبلاکش کنم یا نه؟

اره ..خب پشیمونه و ناراحت

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

نه

با عرض پوزش

ادم چیزیو ک بالا میاری باز نمیخورتش

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی دلم تنگ ک میشه وسوسه میشم انبلاکش کنم

متوجهم و درک میکنم

اما این دلیل نمیشه قشنگم

ان شاءالله  مورد بهتری برات پیش بیاد

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
اخه اون زنه ک صداش اومد کی بود حتما زن اورده خیانت جنسی کرده بهم چیکارکنم

وا مگه هر صدایی از خونه کسی بیاد یعنی خیانته!شاید خالش بود سر و وضعش مناسب نبوده نخواسته عکسشو نشون بده شاید تی وی بوده شاید فامیل بوده ولی نخواسته عکس بده

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
وا مگه هر صدایی از خونه کسی بیاد یعنی خیانته!شاید خالش بود سر و وضعش مناسب نبوده نخواسته عکسشو نشون ...

اخه خانوادش سفر بودن این خونه تنها بود گفت خاله و داییم با زن و شوهرش اومدن گفتم اکی عکس بده ببینمشون نداد بعد زنگیدم رفت اتاقش ج داد صدای ی زنی اومد صداش میکرد

چندسالته؟

رابطه ای که دروغ و پنهان کاری توش هست بدرد نمیخوره بیخود دلت‌ تنگ نشه...کسی که دوستت داشته باشه چرا بخواد دروغ بگه؟

فردا دوتا دروغ دیگم بارت میکنه...

حالا برفرض که خیانت کرده باشه چیکار کنم داره؟واسه همچین آدمی وسوسع میشی؟

باید بالا بیاری از این حجم وقاحت...

واقعا آدمای دو رو اعصابمو خورد میکنن😐

مرسی گلم

بوس ب چش و چالت ❤🥰🙏