2777
2789

قرار بود بعد از ماه صفر همه چیزو رسمی کنیم اما فهمیدم حقوقش 3 و 800 هست 35 سالشه و یه قرون پس انداز نداره فقط یه ماشین و کمک خرج خانوادش هم هست 

اخلاقش فوق العاده بود اما نتونستم با درآمد کمش کنار بیام و گفتم نمیخوامش 

با گریه خدافظی کردیم 😔

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ک 

من روزی ک عاشق شوهرم شدم لباسای تنشم پدرش میخرید. و حتی گواهینامه هم نداشت بیکار هم بود دانشجو 

هفت سال نامزد بودیم و سه ساله ازدواج کردیم 

توی این ده سال 

سرکار رفت ماشین خرید پس انداز کردیم و حقوقش شده 7تومن

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

با اجازه استارتر، فردا اولین جلسه شیمی درمانی پدرمه 😥 برا شفاش ی صلوات می فرستین 😥

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍
واقعا ک  من روزی ک عاشق شوهرم شدم لباسای تنشم پدرش میخرید. و حتی گواهینامه هم نداشت بیکار هم ب ...

این 35 سالشه هرچی بهش میگفتم شغلت عوض کن حقوق نداره قبول نمی‌کرد تازه همون حقوق کم هم برای خانوادش خرج میکرد هیچی اخر ماه نداشت 

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ