2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاید دلداریم بدید رابطمو قطع کردم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 27 پست
واقعا ک  من روزی ک عاشق شوهرم شدم لباسای تنشم پدرش میخرید. و حتی گواهینامه هم نداشت بیکار هم ب ...

همسر شما حتما سنش کم بوده کسی که ۳۵ سالشه و چیزی نداره و حقوقش کمه و با گرونی های الان احتمال اینکه به چیزی برسه خیلی کمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا هنوز هستن کسایی که ۳ تومن حقوق میگیرن.الان۱۰ میلیون زیر خط فقره ۳ تومنو چی میگن پس؟

کارمند قراردادی هست اینقدر ترسیدم که گفتم نمیتونم با این درآمد کنار بیام 

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ      
وام ازدواج میگرفتین بعداااا یه ماشینم داشتتت کافیه براشروع زندگی بخدا پول میااد ولی عشق نمیااد🥺🥺

درآمدش چی 

با 3 تومن چه خاکی می‌ریختم سرم 

درآمدش چی  با 3 تومن چه خاکی می‌ریختم سرم

اشکالی نداره فداسرت ولی شرایط من بدتر از تو بود و الحمدالله الان اوکی شده همه چی منظور ادم نباید استرس داشته باشه همه چی حل میشه به مرور زمان 

@نتردام۴   😞

عزیزم حق داری ناراحت باشی کاملا طبیعیه ولی بهترین کارو‌کردی نگران نباش ایشالا ادم مناسبت میاد هنوزم سنی نداری برای ازدواج عقل کردی زندگی خاله بازی نیست پس فردا بچه میاری باید پر حسرت باشه با ۳۵۰۰ بدون پس انداز بدون پشتوانه یعنی شکست 

درآمدش چی  با 3 تومن چه خاکی می‌ریختم سرم

بعدم عزیزم فقط سه تومنه نیست که خرج بده خانوادشم هست یه حالت دیگه هم داره اونم اینکه شاید واقعا درامدشو الکی گفته اینجور که تو واکنش نشون دادی شاید حرکتی بزنه اگه توروواقعا بخواد 

خواهشا اینها که بهت میگم ما بدتر بودیم یهو پیشرفت کردیمو توجه نکن ادم ها فرق دارن معلوم نییست بعد چند سال سختی به یه شرایط  ابتدایی نرمال رسیدن 

این 35 سالشه هرچی بهش میگفتم شغلت عوض کن حقوق نداره قبول نمی‌کرد تازه همون حقوق کم هم برای خانوادش خ ...

ایشون میگن ده ساال سختی کشیده تا تازه شده ۷میلیون تازه شرایط نرمال پیدا کرده ده سسسسسسال میدونی یعنی چی !!! 

فکر کن تو بخواهی ده سال سختی بکشی الان ۳۵سالشه میشه ۴۵ !بعدم ده سال قبل و میگه ده سال بعد همین الانش اوضاع بیداد میکنه فکر کردی بهتر میشه والا عشق و هاشفی به تنهایی نون اب نمیشه کاشکی دخترها اینو میفهمیدن تاپیک ها رو میبینی اینجا پول نداد خسیسه اینو ندارم حسرت موند رو دلم ؟برای همینه که فقط خواستن  ازدواج کنن یه حسی هم بوده این وسط گفتن بریم جلو ببینیم چی میشه من بعد برای اینکه اسیب نبینه احساست با کسی وارد رابطه بشو که شرایطش نرمال باشه بعدم اختلاف سنیتون زیاد بودا توجه کردی به این موضوع 

فکر کن تو بخواهی ده سال سختی بکشی الان ۳۵سالشه میشه ۴۵ !بعدم ده سال قبل و میگه ده سال بعد همین الانش ...

😞 ممنون نتردام که کمکم کردی یکم حالم خوب نیست دل و دماغ تایپ کردن ندارم