شوهرم خیانت کرد بهم بیست سال زندگی کردم اخرشم به دلیل خیانت طلاق گرفتم اومدم خونه مامانم مامانم مریض شد فوت کرد من مهریه ام چندر گازه ولی میشه مستقل شد و یه کار پیدا کنم نمیزاره سرکار برم خونه بگیرم برم یه کلک زدم گفتم میخوام ارایشگاه بزنم یه خونه بگیرم ارایشگاه بزنم خواهر مم بیارم پیش خودم راضی شد یعنی خیلی خوشحال شدم
بعد 20 سال زندگی هنوز بابات باید اجازه بده مستقل شی کی خانواده ها میخوان به بچه هاشون یکم میدون بدن
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...
واقعا همینه به خاطر همین محدودیت هایی که نمیزارن بچه ها شون وارد اجتماع بشن و بتونن گلیم خودشونو از آب بکشن ش
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...
آره به خاطد دخالت های بیجاشون فک میکنن چون بچه اوناست پس هر چی گفتن باید بگه چشم