2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشه از پشت گوشی زد تو دهن خیلیا

یه وسیله ای که بشه باهاش دنیارو‌ متوقف کرد

تصور کن سر کنکور دنیارو متوقف کنی بری همه جوابارو از رو یکی که خیلی خونده یا کتاب بنویسی😂

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه چیزی اختراع میکردم واسه کاربرای خالی بند اینجا که بکوبه تو دهنشون 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

پولل کلی پوللل دستگاه پول چاپ کن بگم بهترع😂

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

یه دست اختراع میکردم که وقتی گفتم این با بقیه فرق داره محکم بزنه تو دهنم جوری که خون بالا بیارم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

یه ربات که همه کارامو انجام بده😪😂

هر کسی حق زندگی داره با نظرات و افکارمون همو آزار ندیم⁦❤️⁩یکی دوست داره ازدواج کنه و مسئولیت یه زندگی رو قبول کنه یکی هم دوست داره مجرد باشه و لذت زندگی رو در زندگی مجردی میبینه،یه زوجی دوست دارن بچه دار بشن یه زوجی هم نه،یکی دوست داره درس بخونه و درسشو ادامه بده تا بالاترین مقطع یکی هم دوست داره بره دنبال هنر و هنرمند بشه و...هیچ بایدی وجود نداره دوست من همون طور که دوست داری و دلت میخواد زندگی کن تو فقط یه بار متولد شدی برای زندگی و بعد هم خواهی مرد دیگه هیچ وقت فرصتی نداری پس تا میتونی بدون توجه و اهمیت به حرف کسی از زندگیت لذت ببر😌⁦♥️⁩