2777
2789

خرد کن براش به سیخ بکش یا اگه میتونی قالب بزن به شکلای مختلف شاید جذبش کرد

آبشونو بگیر بده بخوره.

رو کیک و این چیزا رو براش با میوه تزیین کن 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ابشو بگیر بده بخوره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
نه زیاد اصلا سرسفره نمیشینه

پس اول باید یبوستشو درمان کنی دختر منم همینطوری بود یبوستشو که خوب شد اشتهارش بهتر شد الو خیس میکردم لواشک خودم درست میکردم صبحها اب جوشیده میدادم شربت خاکشیر میدادم با عسل شیرین میکردم کم کم بهش میدادم 

خب براش با میکسر براش انواع شیک و ابمیوه رو درست کن یکمم سس شکلات بریز روش یا با بستنی مخلوط کن. اینجوری هم یه تنوعه هم بچت میوشو خورده.

تو سایت نی نی ناش تو قسمت کودک یه مقاله داره در مورد بد غذایی بچه هاست اونو بخون