2777
2789
عنوان

اختلال رفتاری (اوتیسم)

110 بازدید | 13 پست

خواهرشوهرم بیست سالشه

اما اصلا شبیه آدمای بیست ساله رفتار نمیکنه، تمام علائم اوتیستیک رو هم تقریبا داره اما مادرش از قصد خودش رو زده به بیخیالی

میفهمه که دخترش عادی نیست و رفتاراش نباید اینطوری باشه ولی حتی یه تذکر هم نمیده

هیچ وقت هم مشکوک نشدن که ببرنش دکتر

اما من نمیتونم تحمل کنم، مطمئنم چندسال بعد خیلی اثر بدی رو آیندش میزاره

همین الان دخترعموهاش خیلی مسخرش میکنن، هیچ دوستی نداره و واقعا تنهاست. از یه طرف دیگه بخاطر اینکه نمیتونه درست ارتباط بگیره خیلی سخت و طاقت فرساست که بخوام باهاش صمیمی شم

من نمی‌دونم چطور این قضیه رو به خونواده همسرم بگم و کمکش کنم

میترسم ناراحت شن یا بگن به تو ربطی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه 

نمیتونه درست ارتباط بگیره. انگار چندتا جمله بیشتر بلد نیست  همونه رو برای ارتباط گرفتن با بقیه تکرار میکنه

باشگاه میره و تمااااام مکالمه‌هاش با همه خلاصه میشه تو باشگاه و موضوعات مربوط به اون

از بی‌توجهی غیر عمدی بقیه به شدت دلخور میشه، انقدر سوال های بی مورد میپرسه آدمو‌ خسته میکنه

عضلات بدنش به شدت ضعیفه، با اینکه هیکل تقریبا درشتی داره نمیتونه کارایی که تمرکز میخوان رو انجام بده کار با اشیای ریز اعصابشو خورد میکنه 

ظرف میشوره نمیتونه چیزای بزرگ رو مدیریت کنه و درست آبکشی کنه یا الگوی تکراری داره، میدونه قاشق نباید از سمت گود توی جاقاشقی باشه هم من هم مامانش بهش گفتیم ولی میگه عادت کردم حتی وقتی جاقاشقی واقعا پره بازم قاشق و چنگال رو برعکس میزاره حتی کفگیر و‌ملاقه به اون بزرگی رو به زور برعکس میزاره اون تو

به بعضی غذاها و بوها و رفتارها واکنش نشون میده و نمیتونه بپذیره

اصلاااا حس همدردی نداره و در مقابل می‌خواد هیچکس بهش سخت نگیره

کسی کاری بهش نگه

کسی ازش انتظاری نداشته باشه و …

مهارتهای ساده مثل رد شدن از جوب آب، مرتب بودن، لباس پوشیدن و‌توجه به همرنگ بودن اونها، جمع کردن موهاش و یسری چیزای دیگه رو هم با تاخیر انجام میده یعنی نیاز داره سی ثانیه بهش وقت بدن این پا و اون پا میکنه تا از جوب رد شه

و چیزای دیگه که شاید خاطرم نیست 

نهایتش بتونی با مهربونی و آرامش بگی ببرنش مشاور 

نمی‌دونم با چه لحنی بگم

از وقتی من وارد خونوادشون شدم چون تقریبا هم‌سن هستیم یکم مقایسه میکنن و درک کردن چقد متفاوته با هم‌سناش ولی هیچ اقدامی نمیکنن 

خانواده شوهرت از این درب وداغونا هستند مگه حتما هستند دیگه که بچشون ۲۰ سالشه اما هنوز دکتر نبردنش در ...

نمی‌دونم چرا واقعا

با اینکه همسرم چندبار به مامانش گفته ممکنه مشکلی باشه و آبجی اصلا عادی نیست ولی مامانش با شوخی و خنده رد کرده و گفته حساس نشو ما فقط زیادی لوسش کردیم

علائم هم تو جواب یکی‌ از بچه ها گفتم بخون عزیزم

اگه اوتیسم هم باشه دیگه دیره برای مراجعه به پزشک، باید خیلی زودتر از اینا میبردنش

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
اگه اوتیسم هم باشه دیگه دیره برای مراجعه به پزشک، باید خیلی زودتر از اینا میبردنش

مامانش جوونه

نمی‌دونم چرا توجهی نکرده، بچه دوستش اختلال داشت و تحت درمانه اونم دیده بود باید حساس می‌شد و پیگیری میکرد

انگار ترسیده بهش بگن بچش بیماره و‌بیخیال شده

اوتیسم این علایم ک شما گفتین رو ک نیس 

اوتیسم اصلا اها تعامل نیس 

خیللی از اوتیسمی ها دکترا دارن و دارای نمرات عالی هستن 

من خودم اوتیسمی دیدم خافظ قرآن توی مطب دکتر محولاتی 

اوتیسمی اصلا ب کسی کاری نداره حتی حرفم نمیزنن

کاربری قبلیم پفکییی بود.7/1/99 .....  
اوتیسم این علایم ک شما گفتین رو ک نیس  اوتیسم اصلا اها تعامل نیس  خیللی از اوتیسمی ها دک ...

خب مشکل همینه دیگه عزیزم

اصلا حرف نمیزنه حتی باباش میشینه کنارش و از اتفاقات روز میپرسه از کارایی که کرده نمیتونه درست جواب بده

یطوری انگار بلد نیست مکالمه رو پیش ببره نهایت یه جمله تک کلمه ای میگه

خوبم

هیچی نشد

و سرشو برمیگردونه

سالی یبارم می‌خواد ارتباط بگیره فقط راجع به موضوعات محدود اونم چیزایی که در مورد خودش باشه رو میگه

خب مشکل همینه دیگه عزیزم اصلا حرف نمیزنه حتی باباش میشینه کنارش و از اتفاقات روز میپرسه از کارایی ک ...

اها درستع 

ارتباط کلامی نداره . ارتباط چشمیم حتی ندارن 

همش سرشون توی لاک خودشون هست 

و کاری ب کسی ندارن

کاربری قبلیم پفکییی بود.7/1/99 .....