2777
2789

عزیزان من اطلاعی از ذخیره ندارم، و جامعه اماری درستی هم از قبولیای ذخیره ندارم، لطفا اگه بهم کمک کنین که ببین تا چه ردیفی قبول شدن لطف کردین، من خودم مرکز مشاوره دارم یه قسمت جدا برای بچهای بی سرپرست، الان چن نفرشون ذخیره شدن و من اطلاع دقیقی ندارم، خواهش میکنم بیاید بگید قبولیهاتونو ثواب داره، فقط ردیف ذخیره و شهر قبولیتون رو بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم @ماهی54   عزیز میشه بگید ذخیره رو قبول شدین یا نه؟

بله عزیزم وقتی نوشته ذخیره یعنی قبولی 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
بله عزیزم وقتی نوشته ذخیره یعنی قبولی 

ذخیره چند بودی گلم؟

لطفا شهرشم بگو

اگه کسیم میشناسی بگو

ینی با توجه به حرفتون هرکسی ذخیره بیاره قبوله؟ ینی کسی نیست قبول نشه؟

قربون دستت بچها خیلی نگرانن یکم برام توضیح بده🥲

ذخیره چند بودی گلم؟ لطفا شهرشم بگو اگه کسیم میشناسی بگو ینی با توجه به حرفتون هرکسی ذخیره بیاره ق ...

یادم نیست عزیزم مال دو سال پیشه ولی تو دانشگاه ما همه ذخیره بودیم حتی دوستم با رتبه ی شش هزارم ذخیره بود فوق فوقش ذخیره هارو واسه ورودی بهمن میفرستن 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
یادم نیست عزیزم مال دو سال پیشه ولی تو دانشگاه ما همه ذخیره بودیم حتی دوستم با رتبه ی شش هزارم ذخیره ...

اخه این بچهای طفلک یکیشون ردیف ۵۶ شده یکیشون ۷۸ یکشون ۱۲۰

واقعا ینی احتمال قبولی دارن؟

یادم نیست عزیزم مال دو سال پیشه ولی تو دانشگاه ما همه ذخیره بودیم حتی دوستم با رتبه ی شش هزارم ذخیره ...

خیلی ازت ممنونم خیلی واقعا تنها کسی بود کمکم کرد

تو نینی سایت تاپیک مادرشوهرو دعواو شوهر نباشه نمیان و اصلا براشون مهم نیست