2777
2789
عنوان

●لطفا قبولی ذخیره های دانشگاه ازاد بیان●

| مشاهده متن کامل بحث + 16935 بازدید | 110 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم اینکه نوشته ردیف ۵۶ یعنی ۵۶ نفر باید نرن ثبت نام کنن که تو بتونی پذیرش بشی ستونام که مش ...

یعنی به غیر از کسایی ک قبول شدن ۵۵ نفر دیگه جلو تر از شما منتظرن و شما نفر ۵۶ بین ذخیره ها هستی 

خواهش میکنم خودمم دوسال پیش همین حسو داشتم 

سلام عزیزم خوبین؟

وقتتون بخیر❤😘

عزیزم.من خواستم تاپیک.اخرم تگتون کنم ولی نشد و.نتونستم

درباره ذخیره سوال داشتم میشه تاپیک.اخرم بیایین و کمکم کنید❤😍

توروخدا دادم میمیرم از استرس من ذخیره پرستاری خوراسگان ردیف ۱۴۸ قبول شدم 

نمیدونم قبول شدم یا نه دانشجو یه دانشگاه دیگه هم هستم انتخاب واحد نکردم زمان حذف و اضافه هم داره میگذره دانشگاه اراد هم هیچییی به ادم نمیگه همه ی خطا هم مشغوله توروخدا بگید چی کار کنم امیدی هس🥺🥺🥺 

بله عزیزم وقتی نوشته ذخیره یعنی قبولی 

توروخدا دادم میمیرم از استرس من ذخیره پرستاری خوراسگان ردیف ۱۴۸ قبول شدم 

نمیدونم قبول شدم یا نه دانشجو یه دانشگاه دیگه هم هستم انتخاب واحد نکردم زمان حذف و اضافه هم داره میگذره دانشگاه اراد هم هیچییی به ادم نمیگه همه ی خطا هم مشغوله توروخدا بگید چی کار کنم امیدی هس🥺🥺🥺 

توروخدا دادم میمیرم از استرس من ذخیره پرستاری خوراسگان ردیف ۱۴۸ قبول شدم  نمیدونم قبول شدم یا ...

آه احتمال ۹۹ درصد قبولی

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.