2777
2789
عنوان

●لطفا قبولی ذخیره های دانشگاه ازاد بیان●

| مشاهده متن کامل بحث + 16935 بازدید | 110 پست
یادم نیست عزیزم مال دو سال پیشه ولی تو دانشگاه ما همه ذخیره بودیم حتی دوستم با رتبه ی شش هزارم ذخیره ...

خدا اجرتو میده بخدا این دخترای طفلک از دو روز پیش فقط کارشون شده گریه زاری😔هیچ کاریم از دستم برنمیومد واقعا ممنونم ازت

اخه این بچهای طفلک یکیشون ردیف ۵۶ شده یکیشون ۷۸ یکشون ۱۲۰ واقعا ینی احتمال قبولی دارن؟

من تا جایی که یادمه اصلا این ذخیره ردیفا کلا هیچ ترتیب خاصی نداشت من و دوستم رتبه اممون شبیه هم بود ولی ردیفمون خیلی فرق داشت بگو نگران نباشن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا اجرتو میده بخدا این دخترای طفلک از دو روز پیش فقط کارشون شده گریه زاری😔هیچ کاریم از دستم برنمیو ...

خواهش میکنم خودمم دوسال پیش همین حسو داشتم 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
اخه این بچهای طفلک یکیشون ردیف ۵۶ شده یکیشون ۷۸ یکشون ۱۲۰ واقعا ینی احتمال قبولی دارن؟

من اصلا نمیدونم چی به چیه

میشه بهم توضیح بدین؟

اون عددا چین؟

ستونا

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
من اصلا نمیدونم چی به چیه میشه بهم توضیح بدین؟ اون عددا چین؟ ستونا

سلام عزیزم

اینکه نوشته ردیف ۵۶ یعنی ۵۶ نفر باید نرن ثبت نام کنن که تو بتونی پذیرش بشی

ستونام که مشخصه، یکیش رتبه خودته تو اون منطقه و اون رشته یکیش رتبه اخرین نفر قبولیه

سلام عزیزم اینکه نوشته ردیف ۵۶ یعنی ۵۶ نفر باید نرن ثبت نام کنن که تو بتونی پذیرش بشی ستونام که مش ...

جدی؟

اونایی که کلمه ذخیره نزده

امکان داره برا اونا دوباره ذخیره بزنن

مثلا برای تهران

الان این اخرین رتبه پذیرفته شده یعنی چی؟ اون رتبه خودش چیه؟ ۱۷ هزار برای کرج

عزیزم اون رتبه بر اساس رشته و شهرو منطقه و کسایی که اون انتخاب رو زدن هستش

و نمیزنه ذخیره، اگه بعدا تکمیل ظرفیت اومد میتونین بزنینش و اگه رتبتون بهتر از اوناییه که زدن تکمیل ظرفیتو، قبول میشین

من ذخیره شدم ولی رتبه من از رتبه آخرین نفر قبولی بهترشده کسی میدونه چرا؟؟

عزیزم ذخیره چند شدی؟ و فاصلت با اخرین نفر چقده؟

اون رتبه اخرین نفر قبولی منظورش اخرین نفر قبولی ذخیره هستش

عزیزم اون رتبه بر اساس رشته و شهرو منطقه و کسایی که اون انتخاب رو زدن هستش و نمیزنه ذخیره، اگه بعدا ...

ممنونم عزیزدلم خیلی کمکم کردین💚