2777
2789
عنوان

بیاین واتساپ گروه بزنیم

166 بازدید | 11 پست

سلام دوستان یکی از دوستام دیروز تونست یه گوشی یه میلیونی رایگان بگیره برای خودش خیلی جالب بود برام همه ما اگه باهم متحد باشیم میتونیم وسیله های مورد نیازمونو اینجوری بدست بیاریم 

برای شروع حداقل به 30 عضو نیاز داریم اگه مایل هستید شماره واتساپ تونو تو درخواست دوستی بفرستید تو گروه اضافتون کنم و بعد از 30 نفره شدنمون شروع کنیم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۰۹ 

بقیشو خودت حدس بزن

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
یه سایت ایرانی معتبر طرح تشویقی گذاشته 

آهاااا این سایت منم خواستم سایه رایگان بگیرم کمکم نکردم چندنفر فقط کمکم کردن. من حاظرم

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
آهاااا این سایت منم خواستم سایه رایگان بگیرم کمکم نکردم چندنفر فقط کمکم کردن. من حاظرم

اگه خواستید لینکتونو بفرستید کمک میکنم ظاهرا دوستان زیادی بدبین هستن واقعا توقع دیدن پیام های توهین آمیز نداشتم 

اگه خواستید لینکتونو بفرستید کمک میکنم ظاهرا دوستان زیادی بدبین هستن واقعا توقع دیدن پیام های توهین ...

لینک اینجا آبی نمیشه قبلا فرستادم نشد

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆