2777
2789
عنوان

بچه ها کی توی این سایت خانم بالغ و پخته ای هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 55 پست
باش عزیزم مرسی

خواهش میکنم ایشونن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

اوپرا خانوم

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هر کی میگه من بالغ و پخته ام. همین حرفش نشون میده بالغ و پخته نیست. وگرنه هیچموقع اینو نمی‌گفت. آدم هرچی پخته تر بشه بیشتر میفهمه که خامه و هر چی بالغ تر بشه بیشتر میفهمه نابالغه

یادمه به بار تاپیک زناشویی داشتم که مشورت میخاستم..خلاصه یه کاربر خیلی تیز مدام ریپ میزد وجواب همه رو میداد...حرفاش بی سروته بود ولی کم نمی آورد..بعدن فهمیدم دختر بچه ۱۵_۱۶ساله بوده...

یعنی حتی از دختر خودم کوچیکتر...

بچه ها آتیش پاره شدن