2777
2789
عنوان

بچه ها کی توی این سایت خانم بالغ و پخته ای هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 55 پست

شما اگر مشورت میخوای سوالت روبپرس بعد جوابهای که میگیری از کاربرا رو بسنج‌ بهترین ومفیدترینشو انتخاب وعمل کن...

اخه هیچکی نمی گه ماست من ترشه ومن عاقل نیستم قطعا همه خودشونو قبول دارن😁

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استغفرالله... چهارده ساله های اینجا همه از تظر سن عقلی بالای صد صد و پنجاه سالن😄

اونو‌که بعله نفرمایید همه بلده و بارتجربه دیشب تو یه تاپیکی یکی هی میگفت طلاق به استارتر و هی انتریک میکردش ازش پرسیدن چند سالته گفت ۱۵😆🤣 بهش گفتن جات همچین تاپیکی نیست قبول نمیکرد میگفت تجربه دارم حالا مجردم بود 

نظرم رو میگم صرفا

افرادی که سنشونو میگن باور کنید پختگی به سن نیست ... 

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
شما اگر مشورت میخوای سوالت روبپرس بعد جوابهای که میگیری از کاربرا رو بسنج‌ بهترین ومفیدترینشو انتخاب ...

نه این مسائلو نمیتونم اینجا بگم

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ      
تمنا خالی؟آیدیش منطورمه

فکر کنم ایشون

@تمنااا

من پروفایل ها رو نمیبینم واسه همین مطمئن نیستم .پروفایلشون یه خانوم با شال ابیه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
فکر کنم ایشون @تمنااا من پروفایل ها رو نمیبینم واسه همین مطمئن نیستم .پروفایلشون یه خانوم ب ...

باش عزیزم مرسی

عروس کوچولوی سایت🤘👰  کاربر قدیمیم😘                                                            همونی که هرچی میخوره چاق نموشه🥺                                  گیمرِبیکارِبدبخت🎮🧸                                                          عاشق عروسکای رنگارنگ و گلای خوشبو😍💐
نه این مسائلو نمیتونم اینجا بگم

من نمیدونم که راجع به چی میخواستی سوال کنی که ...کلی گفتم راجع به هرموضوعی🤗

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...