2777
2789
عنوان

نوزاد۲۸ روزم،تب داره و الانم اسهاله،کمک😭🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 27 پست
میگم شاید.چون مدفوعم این مدلی شده. شنیدم اینجوری باشه میگن روده تحریک پذیر.حالا شاید چیز دیگه باشه ...

نه طوري نيس . حواست به تبش باشه و كنترل كن مدفوعشو پدي لاكت خودش تنطيم ميكنه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
خب پدی لاکت از دیشب میخوره. استامینوفن هم قطره داده دکترش. مدفوع خودمم برا بچها گفتم چطوری شده.میش ...

ن عزیزم از شما نیس ی نوع عفونت‌ بچها میگیرن اصلا نگران نباش فقط تب شو کنترل کن اسهال دکتر گفت بیشتر از سه بار میشه اسهال من دخترم روزی ده بار ازش میومد همش  زرررد مدفوع نبود اصن 

اگ دکتر اجازه بده بهش موز و آب سیب بده 

سیب و رنده کن ابشو با قطره چکون بده بخوره یا موز و له کن بهش بده خوب میشه نگران نباش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه طوري نيس . حواست به تبش باشه و كنترل كن مدفوعشو پدي لاكت خودش تنطيم ميكنه

حواسم هست همش.تا استامینوفن میخوره اصلا داغ نشده.

اینقدر استرس دارم دیشب اصلا خواب نرفتم.با اینکه تبم نداشت دیشب.الانم میترسم بخوابم.امروزم از کنارش جم نخوردم 😐

جونم داره در میره.کنارش خوابم کوچیکترین حرکتش بیدارم میکنه.

با اینکه دکترا میگن چیزی نیست.از سر شب ک اسهال شده دلم میخاد گریه کنم😭

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
حواسم هست همش.تا استامینوفن میخوره اصلا داغ نشده. اینقدر استرس دارم دیشب اصلا خواب نرفتم.با اینکه ت ...

آخي عزيزم مادز بودن سخته ديگه. خوب شيرش بده بخواه درست ميشه تا فردا چيزي نيس. فقط حواست به تب و ساير عاايم باشه. مدفوعش مشكلي نداره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
ن عزیزم از شما نیس ی نوع عفونت‌ بچها میگیرن اصلا نگران نباش فقط تب شو کنترل کن اسهال دکتر گفت بیشتر ...

فکنم همش تقصیر حموم کردنشه.روز ده بردنش حموم از همون روز تب کرد..

پهلوهام روغن زدم و دکترم گفت گرمش نگیر و خوب شد تا باز ۳یا۴ روز پیش حمومش کردیم و شبش تب کرد باز.

خوب شد اما باز دوباره یهو دیروز ظهر داغ کرد بچه😢

قبلش که اصلا کلی لباس میپوشوندم و عیب نداشت بچه.رکابی و استین بلند و شلوار .تازه روپوشم مینداختم.زیرشم اغوشی بود ک الیافی و گرمخ🙁 با این همه پوشوندن تب نداشت اصلا .عالی بود بچه

نمیدونم شاید از این نباشه.روز سومم بردن حموم چیزی نشد البته.

😅من خل شدم دیگه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
سایت هست عزیز زیاد نیست هزینش ،تلفنی داره،آنلاین هم داره اگر دفترچه بیمه هم داشته باشین ،کدی که بخ ...

اها مرسی 🌹

آخي عزيزم مادز بودن سخته ديگه. خوب شيرش بده بخواه درست ميشه تا فردا چيزي نيس. فقط حواست به تب و ساير ...

اره خیلی سخته😭

امشب گفتم هر جور شده باید بخوابم.منتظرم ۱۲ بشه داروهاش بدم

استامینوفن و کولیکز باید بخوره

فکنم همش تقصیر حموم کردنشه.روز ده بردنش حموم از همون روز تب کرد.. پهلوهام روغن زدم و دکترم گفت گرمش ...

اره پس همونه 

مامانم میگه بچه اینطور مواقع از پهلوهاش سرما میخوره و اینکه احتمالا چیز کثیفی شیشه ش پستونکش کثیف بوده خورده میکروب وارد بدنش شده .شما فقط تب شو کنترل کن عزیزم خوب میشه نگران نباش 

اره پس همونه  مامانم میگه بچه اینطور مواقع از پهلوهاش سرما میخوره و اینکه احتمالا چیز کثیفی شی ...

پهلوهاش چرب کردم.

شاید مال پستونک بوده.

.اخه من ظرف نمیشورم کلا.زاسمانم سخت بود تازه یخورده میتونم بشینم یه هفتس.

البته دیگه چند وقتیه شیر خشک نمیخوره اصلا.شاید ۱۵ روز.ولی امتحان کردیم.شاید همون مشکل داشته

اره بعضی شیرخشکام اسهال میکنه . مدفوعش بو میده یان؟

شیر خشک نمیخوره دیگه.

اره یخورده.چرا؟