بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم یه نفر بود سبزی پ باقله و نخود فرنگی اینا پاک میکرد .اگه تولیدی هم سراغ داشتخ باشین شاید کارای برش خورده رو برای دوخت بهتون بدن بیارید خونه بدوزید،خیلیا هم تو کار فروش مجازین از گروه های فامیلی واتساپ شروع میکنن و خداروشکر کارشونم میگسره.میتونید الان که مدرسه شروع شده تدریس خصوصی هم بردارید.
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
موافقم خسته ام از هر چی که میخام نمی تونم بخرم شوهرم روش فشاره و هزار تا ارزو به دل من میخام خودم دس ...
عزیزم بسپر به خدا این روزام میگذره نگران نباش
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ی پیجه باهات قرار داد میبنده ی مبلغی میگیره وسایل رو ارسال میکنه برات .بهت ویترای یاد میده
بعد که یاد گرفتی بهت سفارش میده درست کنی و بهت پولشو میده
اگه میتونی بگو پیجشو بهت بدم
فقط باید تمرین کنی تا یاد بگیری
۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم