2777
2789
عنوان

خواهش میکنم امشب برای پسرم‌دعاکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 69 پست
چقدرررتوماهی.چقدرتوصبوری.والابخداشمابایواسه مادعاکنی .من شرمنده ی ایمانتون شدم.التماس دعاخواهرم

فدات بشم لطف داری بمن چشم اگه قابل باشم 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴سالش

لطفا ببرش پیش روانپزشک 

احتیاج به گفتار و کاردرمانی داره

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
فدات عزیزم الهی امین 🌷🌷 ابوالفضل جانم رو با سندرومش پذیرفتم  میدونم همینه کروموزوم‌اضافه با ...

😍😍😍😍چه قدر انرژی خوب گرفتم ازتون مامان مهربون .یکسالگی کلمه میگفت؟ پسر عموی منم تا ۱ سالگی کلمه میگفت بعدش حرف نزد بعد ۴ سال دوباره حرف زد

لطفا ببرش پیش روانپزشک  احتیاج به گفتار و کاردرمانی داره

ممنون گلم 

ابوالفضل سندروم داون 

میدونی خودت درمورد این بچه ها ک‌تاخیر دارن مخصوصا توحرف زدن 

با‌کاردمانی خیلی زیادم 

طول میکشع ک‌زبون باز کنن

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
ممنون گلم  ابوالفضل سندروم داون  میدونی خودت درمورد این بچه ها ک‌تاخیر دارن مخصوصا توحرف ...

انشالله صحبت هم میکنه

دوتا بچه های منم اوتیسم دارن

من میفهمم چی میکشی تا مامان صدات کنند

کشیدم و میکشم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
😍😍😍😍چه قدر انرژی خوب گرفتم ازتون مامان مهربون .یکسالگی کلمه میگفت؟ پسر عموی منم تا ۱ سالگی کلمه ...

فدات عزیزم لطف داری بمن 

اره از ۴ماهگیی دد میگف تا یکسالکی 

بابا ددر ماما خدا جیش 

بیا 

بعدش کلا سکوت کرد الان سال ی بار شاید بگه بابا

ممنون گلم  ابوالفضل سندروم داون  میدونی خودت درمورد این بچه ها ک‌تاخیر دارن مخصوصا توحرف ...

انشاالله گل پسرت هرچه زودتر. حرف بزنه، من درکت میکنم پسر من اتیسم داره، شب وروز ندارم از غصه 

ان خدا حاجت روا بکندت تخم کبوتر بهش بده

فدات الهی  امین ان شالله خیلی دادم تاثیر نداشت 😂

ایشالا خدا ابوالفضل جونتو باعلی اصغر منو شفا بده به حق امشب بحرف بیان

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️