2777
2789
عنوان

کیادلشون گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 73 پست
 نزدیک عروسیته دلخوشی نداری؟ منم نزدیک عقدمونه بعدکلی سختی منو عشقم داریم بهم میرسیم ولی جدید ...

منم دقیقا مثل شما دیروز برا خرید عروسی رفتم بعغض کردم گریم گرفته بود دلم خیلی گرفته از همه چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا حالم خوب نیس الان ی عالمه مثل ابر بهار گریه کردم  نزدیک پریودم شاید بخاطر اون شاید واقعا دلم گرفته🥲

ٍ بهِ نآمِ بآلآ سَری ٍ🌙⭐️♥️   خداجونم خودت بساز تو بسازی قشنگ تره🌈♥️
منم دقیقا مثل شما دیروز برا خرید عروسی رفتم بعغض کردم گریم گرفته بود دلم خیلی گرفته از همه چی

حالا من خودم ب خودم دلداری میدم ک روزای اخره واثرات بی طاقتی ولی بعدش همه چی و حتی حالم خوب میشه  توچی؟کلا ناامیدی؟

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌
حالا من خودم ب خودم دلداری میدم ک روزای اخره واثرات بی طاقتی ولی بعدش همه چی و حتی حالم خوب میشه&nbs ...

اره اخه همیشه میزنم تو ذوقم پیشش زیاد خوشحالی میکنم انگار بدش میاد 😓😓😓 از خانوادم از همسرم از همه چی دلم شکستس

من دلم خیلی گرفته به تازگی عزیزمو از دست دادم شوهرم هم آدم عجیبی هستش خودم هم سالهاست منتظر مادر شدن ...

اخی عزیزم   حس میکنم بیشتر بخاطر عجیب بودن همسرت احساس خلا میکنی انگار ک پشتیبان خوبی نیس برات یااینکه رازنیس باهات  درسته؟ بنظرم اگه شوهرادم حامیش باشه راحتتر میتونه بامشکلات کناربیادو خیلی از خلاهای زندگیشو اصن احساس نکنه 

اره اخه همیشه میزنم تو ذوقم پیشش زیاد خوشحالی میکنم انگار بدش میاد 😓😓😓 از خانوادم از همسرم از همه ...

توذوقت میزنه؟چندسالته و چندسالشه؟ 

اخی عزیزم   حس میکنم بیشتر بخاطر عجیب بودن همسرت احساس خلا میکنی انگار ک پشتیبان خوبی نی ...

دقیقا درسته خیلی لج میکنه بام تا کوچکترین چیزی بر خلاف میلش رفتار کنم بام قهر میکنه ، مثل قبلاام عاشقانه رفتار نمیکنه ، دلم برا قبلنا لک زده ، خانوادم خیلی اذیتم میکنن