2777
2789
عنوان

کیادلشون گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم بدجور گرفته بدجور بدجور 😔😔😔😔دلم نی نی میخواد 😭چرا خدا صلاح نمیدونه یدونی نی نی سالم بهم‌ ...

ایشالله خدا بهت ی نی نی نازو سالم میده 😘😘تاخدانخواد برگی ازدرخت نمیفته

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌
ای جانم  مگه دوری ازشون؟

اره متاسفانه من مشهدم اونا شیراز😔باردارم استراحت مطلقم الان نزدیک یه ساله نرفتم پیششون البته مامانم دوماه پیش اینحا بود ولی بابام و داداشمو یه ساله ندیدم😓اگه پیششون بودم هیچوقت دلم نمیگرفت چون واقعا همه دلیلش دلتنگی هامه

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

منم همیشه دلم میگیره الانم دلم گرفته دل خوشی ندارم نزدیک عروسیمم هست😓

نزدیک عروسیته دلخوشی نداری؟

منم نزدیک عقدمونه بعدکلی سختی منو عشقم داریم بهم میرسیم ولی جدیدا خیلی حساس ونازک نارنجی شدم الکی الکی دلم میگیره  دلم میخواد شادباشم ولی حیف کوتاه و زودگذره حس شادبودنم 

اره متاسفانه من مشهدم اونا شیراز😔باردارم استراحت مطلقم الان نزدیک یه ساله نرفتم پیششون البته مامانم ...

عزیزم انشاللع نی نیت صحیح و سالم و ب زودی میاد بغلت بعد ی مدت میری پیششون حال دلت خوب میشه 

منم خیلی دلم گرفته پدرومادرم فوت کردن 4ساله مادرم فوت کرده پدرمم بهار امسال.هربار میفتم یادشون غرق گ ...

خدارحمتشون کنه و به دلتم ارامش بده عزیرم این دنیا محل گذره نیومدیم ک بمونیم هممون ی روز میریم یکی دیر یکی زود ولی ازدست دادن عزیزمخصوصا پدرومادر خیلی دردناکه واقعا ازخدا صبوریو ارامشو برات خواستارم🙏🙏♥️♥️