2777
2789
عنوان

تعبیر خواب با تخفیف ویژه

401 بازدید | 45 پست

سلام

یک روش تعبیر خواب کاملا شهودی و الهامی هست مثل همون روشی که حضرت یوسف برای تعبیر خواب فرمانروای مصر انجام داد که قطعا من این روش رو بلد نیستم.

یک روش تعبیر خواب اینه که به کتب تعبیر خواب مراجعه کنید و تعبیرهای اون ها رو در خواب خودتون جایگذاری کنید اما این روش مشکلاتی داره. مثلا وقتی به یک مدخل در کتب تعبیر خواب مراجعه می کنیم، می بینیم که ده تا تعبیر برای اون نوشته و جالب این جاست که این تعبیرها گاها با هم ضد و نقیض هستن. مثلا یک تعبیرش رحمت و برکت هست و تعبیر دیگه ش مصیبت و گرفتاری!

یک روش تعبیر خواب هم روش روانکاوی هست که فروید و یونگ خیلی روی اون کار کردن. من با این روش کار میکنم.

این روش نسبت به روش دوم سخت تره چون نیاز به مشارکت خود رویابین داره ولی عوضش مشکل روش قبلی حل میشه که معلوم نمیشد تعبیر خوابمون مثلا رحمت و برکت هست یا مصیبت و گرفتاری چون با توجه به ذهن خودمون و شرایطی که داریم، خواب تعبیر میشه و تعبیرش مختص خود ما خواهد بود.

لطفا جهت دریافت اطلاعات بیشتر و رزرو نوبت برای تعبیر خواب، پیام ارسال بفرمایید.

سلام من خیلی خواب عجیب غریب میبینم. یعنی یه چیزایی فکر میکنم و میبینم بعضی وقتا اصلا نمیکنم و به خوابم میاد.جدیدا هم تنوعشون زیاده

دنبال دلایل متقن وهستم میتونید کمک کنید؟

به نظرتون اینکه خواب تعبیر داره راسته؟ من اعتقادی به روح و این قضایا ندارم

من همه چیو میزارم به پای سیستم مغزی و پالس های الکتریکی تو خودآگاه و ناخودآگاه 

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
سلام من خیلی خواب عجیب غریب میبینم. یعنی یه چیزایی فکر میکنم و میبینم بعضی وقتا اصلا نمیکنم و به خوا ...

سلام

ببخشید که دیر پاسخ تون رو میدم چون سرم شلوغ بود.

خوب فرمودین خیلی خواب های عجیب و غریب می بینین و بعضی هاشون چیزهایی هست که بهشون فکر کردین ولی برخی هاشون خیر.

اون چیزهایی که بهشون فکر می کنیم، طبیعیه بیان به خواب مون. اون مواردی که بهشون فکر نمیکنیم، عموما به خاطر اینه که در افکار ناخودآگاه مون وجود دارن. 

مثال می زنم. فرض کنید با دوست تون دارید درباره ی موضوعی بحث می کنید. یک ساعت صحبت می کنید و خداحافظی میکنید و از هم جدا می شید. بعد به کارهای خودتون میرسید و دیگه به اون مکالمه فکر نمیکنید مثلا آشپزی میکنید. بعد یهو به ذهن تون میرسه که ای بابا چرا این حرف رو بهش نزدم؟ یه مطلبی یادتون میاد که اگه میگفتید خیلی بهتر بود ولی در اون لحظه به ذهن تون نرسید.

تعجب می کنید که من اصلا به اون مکالمه فکر نمیکردم، چطور این مطلب که مربوط به مکالمه بود به ذهنم خطور کرد؟ 

به این میگن افکار ناخودآگاه یعنی در پس ذهن هشیار ما، قطاری از افکار ناخودآگاه مدام داره حرکت میکنه و بعضی از اون افکار که جالب توجه هستن، ناگهان به پهنه ی توجه ما میرسن و ما ازشون آگاه میشیم.

حالا این فرآیند برای بیداری هست. در خواب هم شبیه همینه. ما به خیلی چیزها هشیارانه و آگاهانه فکر نمیکنیم اما قطاری از افکار در ذهن ما وجود داره و بعضی از اون افکار که در پس زمینه هستن، توی خواب خودشون رو بروز میدن و ما خوابشون رو می بینیم.

پس این که فرمودید بعضی وقت ها به یه چیزهایی اصلا فکر نمیکنم ولی به خوابم میاد، به خاطر همینه که اون افکار در ناخودآگاه تون داشتن می چرخیدن. حالا صد در صد هم نمیشه اثبات کرد که در طول روز قبل مطمئنا ناهشیارانه به اون شیء فکر میکردیم اما اگر خواب مون رو تحلیل کنیم، معمولا به این نتیجه میرسیم که رویاهامون ریشه در اتفاقات چند روز اخیر داشته.

درباره ی روح دو حالت داریم. یا واقعا وجود داره یا نداره. اگه نداشته باشه که هیچی و تمام این پدیده ها صرفا مربوط به مغز و پالس های الکتریکی هست. اگه وجود داشته باشه، باز هم به دلیل این که ارتباط تنگاتنگی با جسم داره، باید روی جسم تأثیر بگذاره و بنابراین باز هم سیگنال های الکتریکی دخیل هستن چون با فرض وجود روح، قبل از مردن نمیشه بدون جسم فیزیکی فعالیتی داشته باشه. 

در نتیجه مغز و پالس های الکتریکی در هر دو حالت نقش ایفا میکنن و میشه ساختار اون رو در حالت رویاها بررسی کرد. درباره ی کارکرد مغز در خواب و پدیده ی رویاها میتونید کتاب the neuroscience of sleep and dreams نوشته ی Patrick McNamara رو مطالعه کنید. فکر نکنم هنوز ترجمه شده باشه. یه کتاب دیگه ای هم هست به نام why we sleep نوشته ی Matthew Walker که بیشتر درباره ی خود خواب هست نه رویادیدن ولی ترجمه شده به نام های مختلف که میتونید در نت جست و جو کنید. این دو تا کتاب، برای 2017 به بعد هستند.

کتاب معروفی هم درباره ی تعبیر خواب هست که آقای فروید اون رو حدود 120 سال پیش تألیف کردن به اسم the interpretation of dreams که توسط خانم شیوا رویگریان ترجمه شده و اسمش هم "تفسیر خواب" هست. البته این کتاب مانند دیگر کتاب های روانکاوی، علمی (به معنای پوپری) نیست ولی بسیار عالی خواب و رویا و نحوه ی تعبیرشون رو اسلوب بندی کرده.

این که خواب تعبیر داره یا نه بحث مفصلیه که اگر همین کتاب فروید رو بخونید، مطالب خوبی نصیب تون میشه.

امیدوارم پاسخ سؤال تون رو گرفته باشین. اگه نتونستم درست جواب تون رو بدم، بفرمایید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه ها رو لطف کنید بگید

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 
هزینه ها رو لطف کنید بگید

سلام

هزینه ی تعبیر هر خواب، 35 هزار تومان هست که با تخفیف 16 هزارتومانی، 19 هزارتومان میشه.

این تخفیف چهل و پنج درصدی، موقتی هست. 

شما با مراجعه به روانکاوی که تعبیر رویا رو هم انجام بده، برای 45 دقیقه مشاوره حداقل باید 140 هزارتومان بپردازید اما فقط با 19 هزارتومان میتونید خواب تون رو به بهترین شکل تحلیل کنید.

سلام ببخشید که دیر پاسخ تون رو میدم چون سرم شلوغ بود. خوب فرمودین خیلی خواب های عجیب و غریب می بین ...

سلام خیلی عالی بود

کلا رویا و خواب جهان جالبی هستند.

مخصوصا کتاب های که معرفی کردید. ممنونم از راهنمایی ارزندتون

اگر فرض بر این بزاریم که تمام خوابها برآمده از ناخودآگاه و  یا خود آگاه به خاطر فعالیتهای مغزی و پالس های الکترو مغناطیسی باشه بازم تعبیر خواب معتبر هست؟

درواقع آیا واقعا خواب دیدن خبر از حادثه ای که نیافتاده، داره یانه یا اصلا تعبیر خواب  در این فرض دیگه به درد نخور میشه؟

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
سلام خیلی عالی بود کلا رویا و خواب جهان جالبی هستند. مخصوصا کتاب های که معرفی کردید. ممنونم از راه ...

سلام 

خواهش می کنم.

واقعا معذرت میخوام که این قدر با تأخیر پاسخ تون رو می فرستم چون اصلا فرصت نمیشد.

خوب اگر فرض کنیم که خواب ها تماما حاصل فعالیت خودآگاه و ناخودآگاه ماست و برآمده از بر هم کنش پالس های الکترومغناطیسی باشه، آیا میشه گفت که تعبیر خواب وجود داره و میتونه خبر از آینده بده؟

بله میتونه چنین اتفاقی بیفته چون ممکنه همین امواج الکترومغناطیسی قادر باشند رخدادهای آینده رو برامون پیش بینی کنن.

یه مثال میزنم. شما معادله ی یک موج الکترومغناطیسی رو بدونید، میتونید بفهمید که در زمان فلان، یک الکترون که در معرض این موج قرار داره در چه مکانی قرار خواهد داشت، یعنی میتونید مکان هایی که در آینده قرار بگیره رو هم پیش بینی کنید.

فعالیت های مغزی هم میتونن ساز و کاری مشابه همین داشته باشند و اتفاقات فعلی که کنش و واکنش هایی در مغز رو بر برانگیخته میکنه، گویا یک موج الکترومغناطیسی تولید میکنه که ذهن ما میتونه نتایج این موج تولید شده رو در آینده پیش بینی کنه.

البته من ادعا نمیکنم که حتما این امواج الکترومغناطیسی هستن که باعث میشن آینده پیش بینی پذیر باشه. احتمالات زیادی وجود داره. مثلا ممکنه در آینده کشف بشه که روح، همین امواج الکترومغناطیسی هست اما با طیفی که هنوز به اون ها دسترسی نداریم. یا اصلا موج یا هر چیز دیگه ای که تا چند صد سال قبل کشف نشده بود، کشف بشه و بتونیم با ابزارهایی، فعالیت های روح رو هم کمّی کنیم.

بنابراین با همین فرضِ کاملا مادّی بودن انسان هم، تعبیر خواب و خبر از آینده امر محالی نیست.

سلام  خواهش می کنم. واقعا معذرت میخوام که این قدر با تأخیر پاسخ تون رو می فرستم چون اصلا فرصت ...

تو مقیاس ماکروسکوپیک بسیار عالی تحلیل کردید.

اما درمقیاس میکروسکوپیک و وجود قوانین کوانتومی فکر کنم هنوز جوابی براش نداشته باشیم. 

در هرصورت از این توضیح جامع بسیار سپاس گذارم.  

سلام ببخشید که دیر پاسخ تون رو میدم چون سرم شلوغ بود. خوب فرمودین خیلی خواب های عجیب و غریب می بین ...

یه خواب برامنم تعبیرکنین ممنون میشم

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
چشم خواب تون رو در اون تاپیک خوندم. اجازه بدین تعبیر اون خواب تموم بشه، بعد خواب شما رو تحلیل میکن ...

ممنونم. منتظر هستم🙏

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
ممنونم. منتظر هستم🙏

سلام

تعبیر اون خواب تازه تموم شد. البته وسطش رفتم برای نهار و استراحت ولی به هر حال خیلی طول کشید.

اگه میشه لطف کنید تعبیر اون خواب رو بخونید که از صفحه ی چهارم به بعدش نوشتم، ببینید که حال و هوای تعبیر کردنم به چه شکل هست.

اگر دوست داشتید، بفرمایید که خواب شما رو هم بررسی کنم.

لطفا اون تاپیک رو یادتون نره که نگاه بندازید چون خیلی روش وقت گذاشتم و به نظر خودم تعبیر دقیقیه.

ممنونم. منتظر هستم🙏

سلام

وقت تون بخیر

ببخشید که دیروز نشد خواب تون رو تعبیر کنم. ان شاء الله امروز تعبیر میشه.

اون مقدمه رو که در اون پست درباره ی تداعی ها نوشته بودم، اگه نخوندین، مطالعه بفرمایین چون شما هم باید علاوه بر سؤال هایی که درباره ی خواب تون میپرسم، ببینید درباره ی عناصر خواب تون چه چیزهایی تداعی میشه. قبل از تداعی ها، این سؤالات رو لطفا پاسخ بدین.

1- فرمودین تصمیم داشتین زمین رو بسازین تا خونه ی عاقبتی تون بشه، منظورتون اینه که بسازین تا برای همیشه در اون خونه زندگی کنید؟

2- یعنی دست یک بچه در دست تون بود و داشتید در یک کوچه راه می رفتید و به زمین خودتون که خونه ساخته شده بود، نزدیک می شدین. درسته؟

3- آیا درباره ی اون بچه چیزهای بیشتری یادتون نمیاد؟ منظورم تداعی نیست ها، تو خود رویاتون ببینید جزئیاتی ازش یادتون هست یا نه؟

4- وقتی که این خواب رو دیدین، دخترتون حدودا یک ساله بود؟ چون فرمودین حدود 3 سال پیش خواب دیدین و دخترتون چهار ساله هست.

5- مردهای مشکی پوش رو میشناختین؟ آشنا نبودن؟

6- اون دختر جوان داخل تابوت، آیا براتون آشنا نبود؟

این سؤالات، عمومی بودن و درباره ی خود خواب تون بود. حالا بریم سراغ تداعی ها. به عناصر زیر، دونه به دونه، فکر کنین و ببینین اولین چیزی که به ذهن تون میرسه چیه و اون رو بنویسید، حتی اگه فکر میکنین بی ربطه. اگه چند تا چیز به ذهن تون رسید، همه رو بنویسین.

7- اون محله که زمین تون داخلش هست

8- اون کوچه ای که داشتین توش راه می رفتین

9- زمین تون

10- بچه ی کوچک

11- اون خونه ی ساخته شده

12- مردهای مشکی پوش

13- تابوت

14- دختر جوان

15- چرا به بیماری اعصاب و افسردگی مبتلا شده بودین؟

سلام وقت تون بخیر ببخشید که دیروز نشد خواب تون رو تعبیر کنم. ان شاء الله امروز تعبیر میشه. اون مق ...

ببخشید دیرجواب دادم. 

۱_بله تصمیم داشتیم بسازیمش تابرای همیشه زندگی کنیم.اماپول دستمون کم بودوتصمیم گرفتیم اون یکی زمینمون که موقت هست وپایین شهره روبسازیم چندسالی توش زندگی کنیم تا اوضاع اقتصادی درست شه بتونیم اون زمین همیشگیمونو بسازیم وبریم.

۲_بله درسته دست یک بچه تودستم بودوبه زمین خودمون نزدیک میشدیم انگاری رفته بودیم ازمغازه محل خریدکنیم وتوراه بر گشت بودیم

۳_نه اصلااون بچه رونمیدیدم وفقط دستش تودستم بودومیدونستم ومیدونستم بچه است همرام ومیدونستم بچه ی خودمونه

۴_بله تقریبا بچم یکسالش بوداونروزها

۵_نه اصلااون مردهای مشکی پوش رو که زیرتابوت روگرفته بودن وازخونه بیرون اوردنش رو نمیشناختم

۶_دختری جوان وتپل بودمن اصلانمیشناختمش حتی برام اشناهم نبود وازدیدنش هیچ حسی نداشتم 

۷_محله ای نوساز آرام منوهمسرم خیلی دوست داریم اون محل وخونه های شیکش رو

۸_اون‌کوچه ازکوچه پس کوچه های همون محل بودوتوراه دوسه تاپسرجوان که نمیشناتمشون کناردیواری نشسته بودن منونگاه میکردن

۹_زمینمون جای خوبیه دوسش داریم ولی متراژش ازنظرودمون کمه۵قصب!

۱۰_بچهی کوچیک خب کوچیک بود ومن مواظبش که دستشوگرفته بودم وفقط میدونستم ازخانواده خودمونه 

۱۱_اون خونهی ساخته شده توخواب حسی بهش نداشتم امابیدارکه شدم دیدم دقیقااون خونه جایی بودکهاالان زمینمون هست!انگاری اینده رونشون میداد!

۱۲_مردهای مشکی پوش میشه گفت همشون‌جوان بودن !

۱۳_تابوت روش بازبود

۱۴_دخترجوان لباس تنش بود وباکفن نبود! کمی هم پشت پلکهاش قرمزرنگ بودن!

۱۵_بعدزایمانم کمی افسردگیه بعدزایمان گرفتم.کم خونی اعصابموخراب کرد.وگذشته شکست عشقی خوده بودم واون روزهافکرم درگیربودهنوزخودموپیدانکرده بودم و اون اقایی که دوسش داشتم همش دورادور منودید میزد! .

ببخشید دیرجواب دادم.  ۱_بله تصمیم داشتیم بسازیمش تابرای همیشه زندگی کنیم.اماپول دستمون کم بودو ...

ممنون. ادامه ی سؤالات:

1- درباره ی اون مغازه چیزی یادتون نیست؟ آیا خریدی کرده بودین؟

2- آیا اون بچه، بچه ی خود شما بود یا فقط میدونید از خونواده ی خودتون بود؟

3- تپل بودن چه چیزی رو براتون تداعی میکنه؟

4- اون پسران جوان چه چیزی رو برای شما تداعی می کنن؟

5- نگاه کردن اون ها چه چیزی رو برای شما تداعی میکنه؟

6- از کجا مطمئن هستین که دقیقا در زمین فعلی تون بود و آینده رو نشون میداد؟

7- جوانی چه چیزی رو برای شما چه معنایی داره؟ منظورم فرد خاصی نیست، بلکه جوانی به طور کلی.

8- باز بودن روی تابوت چه معنایی برای شما داره؟

9- این که پشت پلک هاش قرمزرنگ بود، یعنی حالت آرایش داشت؟

10- چه حسی داشتین نسبت به اون جنازه؟