2777
2789
واقعا من خودمم گناه زیاد داشتم تو زندگیم از یه طرف میترسم ابروشو ببرم چوبشو بد بخورم از اونور میگم ب ...

به شوهرت بگو مسیله را اون باید به خانوادش بگه بیشتر تحقیق کنن تو جیزی به برادرشوهرت نگو

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ن باید معرفی میکردی  منم دوستم واسه برادر شوهرم معرفی کردم ازدواج کرد از این رو به اون رو ...

من اصن معرفی نکردم بایه اکیپی رفتیم بیرون ایناهم بودن اونجا همو دیدن از هم خوششون اومد تقصیر من چیه؟میشد بگم همدیگرو نگا نکنید

عزیزم اینجا یکی میگه بگو  یکی میگه نگووو  بهتره از مادرتون یا بزرگتری یا مشاوری کسی بپرس ...

اره واقعا ولی من معرف نبودم باهم دیگه رفتیم بیرون اینا همو دیدن از هم خوششون اومد.منم معرف ازدواجم میگفت خانواده شوهرم میلیاردن درصورتی که هیچچیییی نداشتن و خیلی چیزای دیگرو ازم قایم کرده بود خاک توسرش

که بگه همه جدا شدن؟برادرشوهرم خبر داره که جدا شدن خودشم اول خیلی پیگیر بود ک چرا ن یکی ن دوتا نه سه ...

چندسالشه برادرشوهرت؟ بهش بگو من الان دارم بهت میگم بعد ازدواج خدایی نکرده اتفاقی افتاد منو لعن ونفرین نکنی 

استارتر با دوستی تو دوره متاهلیش داره میگرده که وله؟ پس یعنی خودشم به قول خودش مورد داره.  صد ...

اسی میگه خواهراش مورد دارن ن خود دختره عزیز

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
اصلا موضوع رو نفهمیدی چرا تهمت میزنی به من

خب وقتی دوستت ول هست شما چرا باهاش رفت و آمد دارید؟ 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اسی میگه خواهراش مورد دارن ن خود دختره عزیز

خب باید به برادرشوهرش بگه خواهراش این مسائل رو داشتن بیشتر تحقیق کن همین. ولی این دختر که نباید چوب بد بودن خواهراش رو بخوره شاید خودش خیلی خوب باشه. ۵ تا انگشت مثل هم نیستن

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
خب باید به برادرشوهرش بگه خواهراش این مسائل رو داشتن بیشتر تحقیق کن همین. ولی این دختر که نباید چوب ...

بله درسته

اینارو ب اسی بگو عزیزم🤣

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
چندسالشه برادرشوهرت؟ بهش بگو من الان دارم بهت میگم بعد ازدواج خدایی نکرده اتفاقی افتاد منو لعن ونفری ...

اره تصمیم دارم بهش بگم من هیچ کاری ندارم بعدا با کوچکترین دعوایی نیای گردن منو بگیری درمورد خانوادشم خیلی تحقیق کنو یکم بزار زمان بگذره همو بیشتر بشناسین