2777
2789
خب وقتی دوستت ول هست شما چرا باهاش رفت و آمد دارید؟ 

من کی گفتم دوستم وله؟خواهراش اینطورن تازه اونم مال گذشته بوده الان مطمئن نیستم هنوز همون ادمای ثابقن یا تغییر کردن رفتوامد انچنانی هم نداریم من خودمم درست نمیشناسمشون

بعد اگه ب گوش دختره برسه برامن بد نشه مثلا حرفی برام درنیاره.این چیزاییم ک ازش فهمیدم درمورد تمام اع ...

دوست من برا برادر خودش اینطوری زن گرفت بعد بیست سال هنو داره حرف می شنوه از خونواده ش 

به برادرشوهر و مادرشوهرت بگو اگه باز جلو رفتن دیگه خودشون می دونن. دختره مهم نیست این وسط. ولی خدایی شناخت ندارین چرا واسطه میشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من برا برادر خودش اینطوری زن گرفت بعد بیست سال هنو داره حرف می شنوه از خونواده ش  به براد ...

هم تو پست اول هم تو تمام پستای دیگ نوشتم که نه واسطه بودم نه معرف ما بایه اکیپی رفتیم بیرون که این دوتا همو دیدن و از هم خوششون اومد من چیکار میکردم؟میگفتم چشاتونو ببندیدن همو نگاه نکنین.خودمم تازه فهمیدم وگرنه حتما ازهمون اول که برادرشوهرم بهم گفت از این دوستم خوشش اومده میگفتم اخلاقش خوب نیس یا ...

برادرشوهرم فرق میکنه نمیخوام زندگیش خراب شه 

وقتی خانواده پسره خیلی بی نقص و فوق العاده نیست نباید توقع داشته باشه یه دختر از یه خانواده کاملا بی نقص و عالی بیاد باهاش عروسی کنه

خودتم میگه دختره خوبه خانواده اش بدن

پس پسره خوبه خانواده اش بدن دیگ چه ربطی داره 

شما هر چی برای اقوام خودت میپسندی برای دیگرانم بپسند

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
وقتی خانواده پسره خیلی بی نقص و فوق العاده نیست نباید توقع داشته باشه یه دختر از یه خانواده کاملا بی ...

درسته خانوادشوهرم عالی نیستن هیچکسم بی نقص نیس اما دیگ گناه دارن دختره بیاد مهریه بکشه بالا بره اونام کلی عیبای دیگ دارن ولی خب گفتیم مثل خودمون اما مادیگه خراب نیستیم که

خواهراش مورد دارن هرکدومشون ازدواج کردن طلاق گرفتن خواهرو برادرا بعد دختره بااینکه ظاهرو اخلاق خوبیم ...

همییین!!!!!!چون خواهراش طلاق گرفتن... شما اگه دلیل طلاقهاشون رو میدونی و به نتیجه رسیدی که همشون مورد مشترک بدی دارن که باعث طلاقشون شده بگو.اما اینکه خواهراش طلاق گرفتن پس خانواده بدی هستن و دختره خوب نیست اصلا استدلال منطقی نیست . در ثانی  خود پسر خواهد فهمید هر دو خواهر طلاق گرفتن اگه براش مهم باشه خودش پرس و جو میکنه.

حوصله ازدواج نداشته😂

🤣🤣🤣🤣 اصلا به دختر توجه نمیکنه و دختره هر چی ازش میخواسته پسر گفته چرا میخوایی به چه دردت میخوره، اینا یعنی حوصله ازدواج نداره دیگه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
همییین!!!!!!چون خواهراش طلاق گرفتن... شما اگه دلیل طلاقهاشون رو میدونی و به نتیجه رسیدی که همشون مور ...

والا من تو زندگیشون تک تک خواهر برادرا نبودم که دلیل طلاقو جداییشونو بدونم اما خب یچیزایی درموردشون شنیدم که خیلی شک به دلم انداخته از طرفی ظاهرا همه چی خوبه از طرفی دیگ میترسم این دخترم مثل خواهرو برادرای دیگش باشه و چون دوست منه همه چی به پای من تموم شه