2777
2789
من اگه چنین اشتباهی بکنم ، راه درست کردنش را این میدونم : به همه اعضای خانواده شوهرم ، هشدار میدم ک ...

یه نفر میتونه توی دوستی و رفاقت عالی ترین آدم ممکن باشه اما واسه ازدواج چنگی به دل نزنه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر میتونه توی دوستی و رفاقت عالی ترین آدم ممکن باشه اما واسه ازدواج چنگی به دل نزنه

دقیقا 👏👏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

منم فک میکردم خانواده اصن مهم نیس واسه همین بایه پسر عالی ازدواج کردم ک خانوادش افتضاحن الان تازه ب ...

شایدشماشناختت ازاون آقاکم بوده

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
خب پس خانواده شوهرتم همچین مالی نیستن چرا توقع داری از یه خانواده بی نقص دختر بگیرن عجبا

دقیقا

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

اول اینکه شاید برادرشوهرت این چیزایی رو که میدونی رو میدونه و باهاشون کنار اومده و مشکلی نداره. پس مطمئن شو که اگر بخوای بگی سنگ رو یخت نکنه و بگه به تو چه مربوطه؟ بعد بره به دختره بگه و اون دختر با کینه نسبت به تو وارد زندگی با برادرشوهرت بشه

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

اما تجربه به من ثابت کرده این حس شما و این تحقیقات و پرس و جوهای شما ناشی از حس حسادت شماست نه خیرخواهی واقعی.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
خب طلاق گرفتن چه ربطی به این بنده خدا داره! میگه بیا منو بگیر چه اشکالی دارع حتمن عاشق شده! چرا انقد ...

😂خب حقم داری اخه نمیدونی دقیقا موضوع چیه منم بخوام تعریف کنم باید ی روز تایپ کنم

بابا منظورش از مورد دار طلاقشون نبود منظورش اینه ک ول هستن میدونی

استارتر با دوستی تو دوره متاهلیش داره میگرده که وله؟ پس یعنی خودشم به قول خودش مورد داره. 

صد درصد اونقدر با دوستش صمیمی هست که با برادرشوهرش و دوستش رفتن بیرون.

بعضی ها کارهاشون اینه عقد میکنن و توی عقد نصف مهریه رو میگیرن و جدا میشن و شناسنامه هم پاک میشه  ...

منم واسه همین میترسم اونوقت یسریا اومدن میگن تو طرز فکرت مشکل داره اخه مگه میشه همه خواهربرادرا جدا بشن البته شایدم شانس ندارن نمیدونم واقعا قضاوت کار خداس من اگه از چیزی مطمئن بودم صددرصد میگفتم بهشون چن ازدواج الکی ک نیس

به برادرشوهرت بگو یه جوری ازش بپرسه بگه اول از خانوادت بگو تا شناخت بیشتری داشته باشم ببین میگه حقیق ...

که بگه همه جدا شدن؟برادرشوهرم خبر داره که جدا شدن خودشم اول خیلی پیگیر بود ک چرا ن یکی ن دوتا نه سه تا همشووون جدا شدن بعد دیگ مثل اینکه وابستش شدو اینچیزارو نمیبینه کمسنم هست