2777
2789
دیگه بدتر 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣

😑😑سکوت میکنم ک این سکوت منطقی تر است🤣🤣

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نمیگی دختره به برادر شوهرت میگه منو بگیر هیچی نمی خوام. برادر شوهرت خودش عقل و شعور داره می فهمه چه رفتاری عجیب و غریبه. و ضمنا طلاق گرفتن عیب نیست. 

من همونم که یه روز  می خواستم دریا بشم.  می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم
خب چ رفتارهایی اینکه خواهرش طلاق گرفته چیز بدی نیست 

فقط یه خواهرش طلاق نگرفته همشون جدا شدن.همینکه بزور خودشو میندازه گردن ادم مثلا برادرشوهرم اصن حرف ازدواج نزده بود اون میگف دیگ زودتر بیا ازدواج کنیم من فقط ی فرش میخوام بایه تیکه نونو اب😐

چه ربطی داره که خواهربرداراش طلاق گرفتن مهم خوددختره هستش پنج تاانگشت که مثل هم نیستن

منم فک میکردم خانواده اصن مهم نیس واسه همین بایه پسر عالی ازدواج کردم ک خانوادش افتضاحن الان تازه ب گوه خوردن افتادم😂

قطعا وقتی خانواده شوهرت برن خواستگاری متوجه اوضاع اون خانواده میشن  و خودشون صلاح میدونن از شما هم که پرسیدن بگو خبر نداشتی و بگو اون خانم برای شما دوست خوبی بوده و از رفتار با همسر و اینا خبری نداری

هرچند طلاق گرفتن خواهر و برادر به اون خانم  هیچ ربطی نداره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
فقط یه خواهرش طلاق نگرفته همشون جدا شدن.همینکه بزور خودشو میندازه گردن ادم مثلا برادرشوهرم اصن حرف ا ...

عه...اخی چ کم توقع..لابد بعدا میخاد تو چادر رو سر کوه زندگی کنه...اینا از اون دسته آدمان ک دهن طرفو سرویس میکنن فعلا موشن

هر بار این درو محکم ببند برو
منم فک میکردم خانواده اصن مهم نیس واسه همین بایه پسر عالی ازدواج کردم ک خانوادش افتضاحن الان تازه ب ...

خب پس خانواده شوهرتم همچین مالی نیستن چرا توقع داری از یه خانواده بی نقص دختر بگیرن عجبا

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
خودش قبلا نامزد داشته بهم خورده خواهراشو برادراشم همه یا نامزدی بهم زدن یا طلاق گرفتن یکی دیگ ازشون ...

برادر شوهرت میدونه قبلا نامزدی ناموفق داشته؟ 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
غیر مستقیم بگو بهش من زیاد نمیشناسمش و از خانوادش اشنایی ندارم تحقیق کامل بکن بعد برو خاستگاری ابنجو ...

همینو که دوستمون گفتن وچیزایی که می‌دونی به پدرومادرشوهرت بگو وبگو که درسته همه مثل هم نمیشن ولی مهریه کم بگیرین ویا عندالمطالبه نباشه خلاصه سفت برن جلو 

من یه نفر میشناسم ازدواج بد داشته این پسرو عمش و جاریش معرفی کردن بخدا همش میگه خیرنبینن که اینا مصو ...

واقعا معرف شدن توی ازدواج بده 

دو سال پیش یکی از آشنا هامون واسه دختر یکی دیگه از آشناهمون همش یه پسری رو معرفی می‌کرد و ازش تعریف می‌کرد و میگفت پسر اینطوری دیگه وجود نداره اما جواب دختر منفی بود دست بر قضا اون پسر با دختر همون معرف ازدواج کرد عقد هستن ولی الان دارن جدا میشن چون پسره حوصله ازدواج نداشته 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

من اگه چنین اشتباهی بکنم ، راه درست کردنش را این میدونم :

به همه اعضای خانواده شوهرم ، هشدار میدم که این وصلت با دوست من نیست .بعد نگین دوست من بوده ...من هیچ مسئولیتی بر عهده نمیگیرم .

دو تا دختر ممکنه وقتی دوستن ،اصلا کاری به خانواده های هم و فرهنگ و ... نداشته باشن .ولی زن و شوهر باید در این زمینه تحقیقات لازم را بکنن .

به شوهرت هم بگو که من مسئولیتی قبول نمبکنم ...

هر کی ازت پرسید که وا چرا اینا رو میگی ؟ مگه چیزی از دوستت میدونی ؟ بگو نه ! فقط دارم میگم پس فردا نگید دوست من بوده .خودتون دقت کنین 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...