2777
2789
بنظرت برامن بد نمیشه؟میترسم ب گوش دختره برسه یه حرفی برام دربیاره.بعد برادرشوهرم نمیگه چرا تاالان به ...

ما که نمی‌دونیم چندوقت از ماجرای آشناییشون گذشته وتو چی دیدی ،با مادرشوهرتم حرف بزن بگو اینطوریه من تازه فهمیدم جلو برادرشوهرت بگو اصن تو جمع بگو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهراش مورد دارن هرکدومشون ازدواج کردن طلاق گرفتن خواهرو برادرا بعد دختره بااینکه ظاهرو اخلاق خوبیم ...

عزیزم منم فک کردم طلاق هر کی بگیره خیلی بده و فلانه

دست تقدیر منو به طلاق رسوند 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
تقصیر شما معرفی بهمه چطور میگی تقصیر نداری ! دوتا سنگو که معرفی نکردی بهم ادمن حس پیدا میکنن  ...

عزیزم اگه دقت کنی من گفتم که معرفی نکردم باهم دیگه رفتیم بیرون این دوتا همو دیدن دیگه هی میومدن ازمن سوال میکردن میشد جوابشونو ندم؟بعد واقعا فک میکردم خانواده خوبین نمیدونستم اینجورین 

شاید به قصد ازدواج قبلا این موضوعات واسش پیش اومده و مردم پشت سرش حرف زدن الان مسیر زندگیشو پیدا کر ...

واقعا من خودمم گناه زیاد داشتم تو زندگیم از یه طرف میترسم ابروشو ببرم چوبشو بد بخورم از اونور میگم برادرشوهرم بدبخت نشه خیلی دوسش دارم الان عذاب وجدان دارم نمیدونم باید چیکار کنم

عزیزم اگه دقت کنی من گفتم که معرفی نکردم باهم دیگه رفتیم بیرون این دوتا همو دیدن دیگه هی میومدن ازمن ...

هر چی که هست اگه از طریق تو بوده بعدا شرش تورو هم میگیره من بودم برادرشوهرمم میگفت عمرا بهم وصلشون میکردم یکبار کردم بسه هنورم مکافات داریم

خوب بنظرم تو حرفی نزن...اما وقتی بره خواستگاری به مادزشوهدت بگو راجع به خانوادش خودتون تحقیق کنید بگو من خانوادشو نمیشناسم و نمیدونم چجورین.دیگه مابقیش باخودشونه.‌‌‌‌..

یه روز خوب میاد

درمورد خودش چیز بدی ندیدم درمورد خانوادشه بعد نمیدونم واقعا اینم مثل بقیه خواهراش هست یانه درمورد خو ...

خب چ رفتارهایی

اینکه خواهرش طلاق گرفته چیز بدی نیست 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خواهراش مورد دارن هرکدومشون ازدواج کردن طلاق گرفتن خواهرو برادرا بعد دختره بااینکه ظاهرو اخلاق خوبیم ...

چه ربطی داره که خواهربرداراش طلاق گرفتن مهم خوددختره هستش پنج تاانگشت که مثل هم نیستن

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
مستقیم بگم یا غیر مستقیم؟بنظرت بهش بگم کاش درمورد خواهراش بیشتر تحقیق کنی خودش متوجه میشه؟

غیر مستقیم بگو بهش من زیاد نمیشناسمش و از خانوادش اشنایی ندارم تحقیق کامل بکن بعد برو خاستگاری ابنجوری بگو که بد نشه

من متوجه نشدم مورد دیگه ای هم دارن یا فقط طلاق گرفتن بهشون میگی مورد دار؟

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
نه نگو.فقط ب برادر شوهرت بگو من معرف یودم ولی تاکید میکنم تحقیق کنی چون ازدواج هندونه دربسته اس. ولی ...

اره دقیقا من همیشه بهشون میگم من هیچ کاره ام نه معرفی نبوده باهم رفتیم بیرون اینا همو دیدن از هم خوششون اومد

خب طلاق گرفتن چه ربطی به این بنده خدا داره! میگه بیا منو بگیر چه اشکالی دارع حتمن عاشق شده! چرا انقد حرف درست کنی شما یکم قشنگتر نگاه کنی همه چی درست میشه😐