2777
2789

بعضی ها کارهاشون اینه عقد میکنن و توی عقد نصف مهریه رو میگیرن و جدا میشن و شناسنامه هم پاک میشه 

این بلا سر پسر عموی من اومد و دختره توی عقد خونش رو به عنوان مهریه ازش گرفت و جدا شد 

به نظرم به برادرشوهرت بگو‌ احتیاط کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیم بگم یا غیر مستقیم؟بنظرت بهش بگم کاش درمورد خواهراش بیشتر تحقیق کنی خودش متوجه میشه؟

به برادرشوهرت بگو یه جوری ازش بپرسه بگه اول از خانوادت بگو تا شناخت بیشتری داشته باشم ببین میگه حقیقتو یانه

آها خانواده واقعا مهمه فک کردم تو رابطه بوده خودش قبلا

خودش قبلا نامزد داشته بهم خورده خواهراشو برادراشم همه یا نامزدی بهم زدن یا طلاق گرفتن یکی دیگ ازشون نامزد داره با بقیه پسرا حرف میزنع یکی دیگ ا خواهراش بچه هم داشت به شوهرش خیانت میکرد بعد اینم خودش هی اصرار داره میگ من نون خالیم میخورم فقط بیاین بگیرینم 

مستقیم بگم یا غیر مستقیم؟بنظرت بهش بگم کاش درمورد خواهراش بیشتر تحقیق کنی خودش متوجه میشه؟

مستقیم بگو بعدا نیاد بگه زن داداشم الکی تو روم میخندید و از پشت شمشیر زد لعنتت نفرسته که این لقمه رو براش گرفتی... بگو من اینچیزارو جدیدا متوجه شدم چون مثل داداش خودمی بهت اومدم گفتم فقط توروخدا اسمی ازم نیار خودت برو خوب تحقیق کن 

اه اه استارتر چقد ندیده ازت بدم اومد بااین طرز فکر و قضاوتت در مورد آدما🤢🥴

بابا منظورش از مورد دار طلاقشون نبود منظورش اینه ک ول هستن میدونی

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
درمورد خودش چیز بدی ندیدم درمورد خانوادشه بعد نمیدونم واقعا اینم مثل بقیه خواهراش هست یانه درمورد خو ...

حتما بهش بگو من زنداییم و داییم ۲۰ ساله ازدواج کردن یه ماه پیش طلاق گرفتن چون داییم فهمیده بود کل این ۲۰ سال با ده ها نفر بهش خیانت کرده 

مامانم میگفت زمانی که میخواستن ازدواج کنن همه گفتن خواهراش مشکل دارن اونام همشون چند بار ازدواج کردن اما متاسفانه داییم گوش نکرده گفته مهم خودشه

لطفا بهشون بگید حتما

خودش قبلا نامزد داشته بهم خورده خواهراشو برادراشم همه یا نامزدی بهم زدن یا طلاق گرفتن یکی دیگ ازشون ...

من یه نفر میشناسم ازدواج بد داشته این پسرو عمش و جاریش معرفی کردن بخدا همش میگه خیرنبینن که اینا مصوب این ازدواج شدن

عزیزم منم فک کردم طلاق هر کی بگیره خیلی بده و فلانه دست تقدیر منو به طلاق رسوند 

اخه بنظرت عادیه تمام اعضای خانواده طلاق بگیرن؟تعدادشون زیاده من اصلا نگفتم طلاق بده خواهر خودم طلاق گرفته بیچاره از سر ناچاری بود خب شوهرش خوب نبود اما خب تازه فهمیدم ک خواهرا یکم مورد دارن

خودش که میگید بد نیست .بد یعنی خودش رابطه ای داشته و از این جور مسائل .خانوادش هم که باید ببینید سر چی طلاق اتفاق افتاده . هر کی طلاق بگیره که مقصر نیستن . اینم که گفته بیا منو بگیر شاید به دلیل همین اتفاقات داخل خانواده. بوده .

چون خواهراش طلاق گرفتن و میدونه براش ممکنه بد باشه و خواستگاراش بپرن همش ،میگه بیا منو بگیر .

خواهشا به برادر شوهرت بگو باهاش صمیمی نشه و بسپره به خانواده تل تحقیق کنم و اگر خوب بودن برن خاستگاری .

من بردر شوهرم با هر کس دوست شد گفتن بدرد نمیخوره .دختر باید سنگین باشه کلا .الان خیلی خوشبخته و خیلی خوش شانس که با اونا ازدواج نکرد 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم