2777
2789
به شوهرت بگو یه جوری به برادرش بگه  ولی خودت چیزی نگو که بد بشه واست

اخه شوهرم اصلا تواین کارا حرفی نزده تابحال چون یکمم برادرا باهم مشکل دارن الان چیزی بگه فک میکنه سر دشمنیشه 

مگه نمیگی دختره به برادر شوهرت میگه منو بگیر هیچی نمی خوام. برادر شوهرت خودش عقل و شعور داره می فهمه ...

من نگفتم طلاق گرفتن عیبه وای خدایا صدبار گفتم تمام اعضای خانوادش جدایی داشتن یکی دوتا و سه تاهم نیس براهمین برام عجیب بود وگرنه طلاق ک قتل کردن نیس از اونجایی ک فهمیدم خواهراشم یکم مورد دارن گفتم شاید اینم مثل اونا باشه فقط بیاد مهریه بگیره و بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ن باید معرفی میکردی 

منم دوستم واسه برادر شوهرم معرفی کردم ازدواج کرد از این رو به اون رو شد 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
عزیزم اگه دقت کنی من گفتم که معرفی نکردم باهم دیگه رفتیم بیرون این دوتا همو دیدن دیگه هی میومدن ازمن ...

عزیزم اینجا یکی میگه بگو 

یکی میگه نگووو 

بهتره از مادرتون یا بزرگتری یا مشاوری کسی بپرسی گلم 

من وخواهرم چندبار معرف ازدواج شدیم ولی پشیمونیم حتی

من خودم سالها به معرف ازدواجم فحش میدادم ونفرینش میکردم چون یه سری چیزاپنهون کرده بود ...برام کلی مشکل پیش اومد و...دردسرزیادکشیدم  چه الانم شما اگه چیزی نگی بعد هرچی بشه میگن چرا هیچی نگفتی و سکوت کردی و ...

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                *آدم مذهبی نیستم اما از آنانی که به هیچ چیزی پایبند نیستند میترسم از آنان که خدارا به چالش میکشند میترسم اینها برای هیچکسو هیچ چیز ارزشی قائل نیستند فریب ظاهر روشن فکرشان را نخورید*             *پروفسور سمیعی* 
واقعا من خودمم گناه زیاد داشتم تو زندگیم از یه طرف میترسم ابروشو ببرم چوبشو بد بخورم از اونور میگم ب ...

شمافقط بگو تحقیق کن وموردی هم دیدی بگو به مادرشوهرت بعدم‌خودتوبکش عقب