2777
2789
عنوان

میشه کمی آرومم کنید

133 بازدید | 25 پست

من اضطراب وسواس فکری وترس شدیددارم  چکارکنم دارم دیوونه میشم خدایا

مشاوره هم رفتم خوب نشدم

دلشوره عجیبی دارم دلم ناآرامه

میش برارسیدن آرزوم صلوات بفرســـــی ممنونت میشــــم❤😚❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه چی دست خودته

منم یکسال و چندماه زجر کشیدم از همین موضوع. شرایط مشاوره رفتن هم نداشتن. دیگه داشت باعث بیماری جسمی میشد و حاا جسمیم هم خراب بود اکثرا

الحمدالله با توسل و قرآن و دعاخوندن و نمازشب و ذکر, الان خیلی خیلی بهترم. من فقط همین راه رو سراغ داشتم و بنظرم راه خیلی خوبی بود

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

یکی از کاربرها گفتن سودای خونت زیاده

اینم درسته.‌من سرچ کردم متوجه شدم علایم سودا رو دارم و با پرهیزهای غذایی وخوراکی های مفید برای خوب شدنم مثل خوردن ارده و شیره اول صبح, بهتر شدم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
منم  خدا کمکم کنه وسواس فکری فوبیای بیماری دارم  و افسردگیم درمان شه دیه دلم نگیره ...

منم خیلی دلم میخوادب روزایی خوبم برگردم چون واقعن خسته شدم ازاین همه فکرالکی واصطراب

۲۳سال.ن متاهلم

عزیزم همه چی دست خودته منم یکسال و چندماه زجر کشیدم از همین موضوع. شرایط مشاوره رفتن هم نداشتن. دیگ ...

اره عزیزم یه مدت باخوندن یاسین حالم خیلی خوب شد

که بازدوباره حالم بدشده بیشترازقبل

دلم برابچه هام خیلی میسوزه

دلم میخوادخودم خودمودرمان کنم باتوکل ب خدا

اره عزیزم یه مدت باخوندن یاسین حالم خیلی خوب شد که بازدوباره حالم بدشده بیشترازقبل دلم برابچه هام ...

عزیزدلم ولش نکن, مداوم بخون

من الان به لطف خدا هر روز سوره یس و زیارت عاشورا میخونم و بیشتر شب ها نمازشب. اصلا بیا با خودمون بگیم حالا که این دنیا داریم زجر روحی میکشیم, تلاش کنیم اون دنیا دیگه عذاب نکشه روحمون. پس با قرآن و سوره ها و دعاها به آرامش دنیا و آخرتمون کمک کنیم. من خودم فکر میکنم نمازشب شفام داد چون همه میگن توی آرامش خیلی تاثیر داره.

مرتب هم توسل میکنم به شهدا با فرستادن صلوات در حقشون و با خدا درددل میکنم. 

همیشه مداومت کن به این برنامه ها, مطمئن باش بی تاثیر نیستن.‌من یکسال و چندماه حالم خیلی بد بود, از شدت فکر فشارم میرفت روی ۱۴-۱۵ و سردردهای وحشتناک و گریه های زیاد که همیشه چشام پف داشت و حال روحی بددد

چندماهی مداومت کردم به این هایی که براتون گفتم, الهی شکر یکماهه که خوبم