2777
2789
عنوان

میشه کمی آرومم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 25 پست
ینی چی عزیزم

عزیزم این حالت وسواس و افسردگی رو باید ریشه یابی کرد ، ریشه ش هم از داخل بدنه،برو دکتر طب سنتی مطمئنم خوب میشی،منم اینجوری بودم خوب شدم

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم ولش نکن, مداوم بخون من الان به لطف خدا هر روز سوره یس و زیارت عاشورا میخونم و بیشتر شب ها ن ...

شماچجوری بودین؟

باشه عزیزم مرتب قرآن میخونم تاخوب خوب شم 

خداروشکرحالت بهترشده عزیزم 

میش برارسیدن آرزوم صلوات بفرســـــی ممنونت میشــــم❤😚❤
عزیزم این حالت وسواس و افسردگی رو باید ریشه یابی کرد ، ریشه ش هم از داخل بدنه،برو دکتر طب سنتی مطمئن ...

باشه عزیزم ممنون

شماچجوری بودین؟ باشه عزیزم مرتب قرآن میخونم تاخوب خوب شم  خداروشکرحالت بهترشده عزیزم

من همش فکرای منفی میکردم, خاطرات تلخ زندگیم که سالها بود بهشون فکر نمیکردم ناخواسته بذهنم میومدن و کلی شاخ و برگ پیدا میکردن و از زاویه دید همه بهش نگاه میکردم. خودمو مقصر میکردم. حس میکردم همه چیزو باختم, انگیزه برای خوب زندگی کردن نداشتم. نصف شب یهو یه خاطره بد بذهنم‌میومد و شروع میکردم به سرزنش خودم تااااا روشنایی صبح و حالم بددد. وسواس فکری من بیشتر روی نظرات دیگران راجب خودم و خطاهام و تاثیراتشون بود.....

الان کمتر اون فکرا سراغم میان و قدرت پیدا کردم خودمو آروم کنم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
توجاییکه زندگی میکنم روانپزشک نیس

من پارسال بی قرار بودم استرس اضطراب داشتم رفتم پیش روانپزشک دارو ارامش بخش یا خواب اور واسم نوشت

اما دکتری میگف اگه افسردگی دارید حالا از هر نوعی پیاده روی جلو نور خورشید برید سعی کنید توی جمع های دوستانه بشینید

هدف داشته باشی برنامه ریزی داشته باشید

عزيزم احتمالا سوداى بدنت بالا رفته برو دكتر طب سنتى بهت دارو بده. سجده طولانى هم زياد انجام بده

عزیزم دکترطب سنتی مطب دارن؟من نمیدونم توشهرماهست یانه اخه شهربزرگی هست ولی امکانات زیادنداره

آنلاین نمیشناسین شماشماره شوبدین بهم

من همش فکرای منفی میکردم, خاطرات تلخ زندگیم که سالها بود بهشون فکر نمیکردم ناخواسته بذهنم میومدن و ک ...

منم‌ انگار،اینفکرادارن مغزمومیخورن فکرایی منفی

من پارسال بی قرار بودم استرس اضطراب داشتم رفتم پیش روانپزشک دارو ارامش بخش یا خواب اور واسم نوشت ام ...

شمابهترشدین باداروها؟