2777
2789
عنوان

سفره حضرت ابوالفضل....

240 بازدید | 35 پست

بچه هاامروزخونمون مراسم داریم سفره حضرت ابوالفضل اسماتونو بگین دعاتون کنم حاجت رواشین 

بخاطرکروناتوپارکینگ خونمون صندلی گذاشتیم فاصله هم رعایت شده  نگید تو کرونا چرا مراسم 

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا ام البنین برای اولین بار ازت حاجت میخوام تورو به عباست قسم دست رد به سینم نزن...برای اولین بار در خونتو زدم نا امیدم نکن...میدونی مشکلم چیه،میدونی قلبم نا آرومه...واسطه شو تا حاجت روا شم 🤲

ختم قرآن برداشتم هر کی جزو برمیداره بنویسه تو تایپیکم 

جزو۱.۲.۳.۵.۷.۱۳.۳۰برداشته شدتا فردا وقت دارید بخونید ممنون🙏

برامنم دعاکن از این فقیری بدبختی دربیایم😞😭

الهی قسم به چهارده معصومت،،،به سر بریده امام حسین،به پهلوی شکسته مادرمون زهرا،، به غریبی امام رضا قسمت میدم،هم خودم هم بچهام نگاهی بکن که خیلی محتاجیم😞 التماس دعا از تمام نی نی سایتهایی عزیز

برای من خیلی دعاکن..همسرم وبچه هام کروناگرفتن...همسرم رفته سی تی بده...ازبی کسی ونداری نمیدونم چه کارکنم..دلم اندازه دنیاگرفته😭😭😭😭😭

ان شاءالله هرچی ازخدامیخوای بهت بده❤

زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد