2777
2789
عنوان

سفره حضرت ابوالفضل....

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 35 پست

امضامو بخون برا ارامش دلم دعا کن خیلی محتاج دعام 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

اسمم لیلاس لطفا برای امضام دعا کن و اینکه خوشخبت بشم 🥺❤

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم تو رو خدا برای منم دعا کن اسم خودم ملیحه دعا کن یک کار خوب با توجه به شرایطم گیر بیارم خسته شدم از بی پولی برای کار برادرم هم دعا کن ممنون ان شاءالله به حق آقا ابوالفضل همگی حاجت روا بشین

برای شفای بیمارها، و شفای پدربزرگ من🙏🏻🥺😭

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃

عزیزم ان شالله حاجت روا بشین. 

میشه ازتون خواهش کنم سر سفرتون اسم احسان رو بیارین؟ 

یه جوونی هست که 10 سال گرفتار و کارش گیره

یا حضرت ابوالفضل تو را به دست بریدت قسمت یه نگاهم ب ما بنداز و این مشکل رو از جلو پای احسان بردار. 

دوتا حاجت دارم که دوساله دارم واسشون التماس امام حسین و ابوالفضل رو میکنم فعلا که نتیجه ی عکس داده و روز به روز بدتر شده اوضاع لااقل تو‌ واسم دعا کن شاید به ما هم ی نگاهی کرد بعد این همه التماس 

اسمتون  رو نوشتم یادم نره الهی ب حق دست بریده اقاابولفضل همه حاجت رواشین حضرت ابوالفضل رو ب جان مادرش قسم بدید حاجتتونو میده من خیلی حاجت گرفتم سرسفره هم برا تک تکتون دعامیکنم ک ب مراددلتون برسین 🙏🙏 

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌
دوتا حاجت دارم که دوساله دارم واسشون التماس امام حسین و ابوالفضل رو میکنم فعلا که نتیجه ی عکس داده و ...

الهی ک ب حق ابروی مادرش تورو ب مراد دلت برسونه و گره ازمشکلاتت بازشه 🙏🙏

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌