2777
2789
عنوان

خیانت زنداییم _ شما جای من بودید چکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 135 پست

بگو 

تو تنهایی که ادامه نده به این هوس بازی ها ....

از خدا بخواید که آبرو ریزی رو جمع کنه

به شوهرتم بگو به رفیقش بگه عکسها رو پاک کنه

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو  تو تنهایی که ادامه نده به این هوس بازی ها .... از خدا بخواید که آبرو ریزی رو جمع کنه ...

اره تهدیدش که بود که پاک کنه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
حق دارین نسبت ب این موضوع ریلکس واکنش نشون بدین، متاسفانه همه گیر شده بلانسبت... من با خیانت ب هیچ ...

ربطشون چیه خدا داند 

من گفتم اول مطمئن باشه عکسه زندایی خودشه و فتوشاپ نیس چون از این پسرا همه چیز بر میاد کافیه یکی بهشون پا نده همه نوع عکسی ازش می‌سازن و با آبرو طرفم بازی میکنن مث آب خوردن گفتم فعلا به کسی نگه تا مطمئن نشده بقیه هم اگه گفتن همینو گفتن

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
نه هیچ مسیله ایی بینشون نیست

عجیبه که از اسم خواهرت استفاده میکنه اون که تهش عکس خودشو فرستاده چرا با اسم اون طفلک آخه. خواهرت این وسط خیلی آسیب میبینه خیلی حواستون باشه

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ... 
بخدا قسمدرست نیست این حرفا اما از لحاظ قیافه پول خانواده هرچی که بگی داییم ازش بالاتره

اولا ب شما مربوط نیست

دوما ابرو بردن گناهه

سوما دیدی بگو ندیدم

تو مرا جان وجهانی
بخدا قسمدرست نیست این حرفا اما از لحاظ قیافه پول خانواده هرچی که بگی داییم ازش بالاتره

شرط میبندم داییت بفهمه بیشتر عاشقش میشه،خیلی دیدمو شنیدم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
پیش شوهرم آبروم رفت که هیچ الان عکسای سک.سی خانوم پخش شده و محل مام کوچیکه مثل بمب میترکه 😭 دوتا ه ...

من جای تو بودم دید ندید میکردم مگه نمیگی عکساش دیدی بگو ندیدم نشنیدم از گوشی شوهرتم پاک کنید بلاخره اینجور،کارا دیر یا زود گندشون درمیادو داییت میفهمه اما بذار اززبون شما نفهمه کلن قید این قضیه رو بزن اگه زنداییت گناه کارم باشه تهش وقتی داییت بفهمه بهترین حالتش اینه که طلاقش بده بدترین حالتشم ریختن خونشه اما بعد مردم بازم نمیگن اون زنا کرده خانوادش نمیگن دختر ما خیانت کرده میان ناله و نفرین تورو میکنن اگه زندگیت برات باارزشه پاتو ازاین بحثا بکش بیرون

حق دارین نسبت ب این موضوع ریلکس واکنش نشون بدین، متاسفانه همه گیر شده بلانسبت... من با خیانت ب هیچ ...

این چیزا خصوصا تو شهرای کوچیک خطرناکه ممکنه این وسط خون یکی دونفر ریخته بشه بچه ها بی پدر مادر بشن وکلا زندگی چند تا خاتواده سیاه بشه قضاوت شما بسیار اشتباهه

اولا ب شما مربوط نیست دوما ابرو بردن گناهه سوما دیدی بگو ندیدم

😏 طرز صحبتت شخصیتتو مشخص میکنه دیگه جوابی نمیمونه بهت بدم 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏