2777
2789
عنوان

خیانت زنداییم _ شما جای من بودید چکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 135 پست
مگه نمیگی تو فامیل پیچید؟ چطور به گوشش نرسید؟

فامیل منظورم خاله هامه و بابابزرگ و مادر بزرگم همونجا سرپوش گزاشتن که شوهرش نفهمه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی ک میگن نگو و فاز روشنفکری گرفتن شک نکن خودشونم دارن کثافت بازی میکنن... حـتــــــما بهش بگو ...

خونه به پا میشه نمیخوام من باعث زندگیش شم که بعدا گناه بچه هاش بیاد گردن من

خودمم همین قصدو دارم میخوام با یه اکانت ناشناس بهش پیام بدم  نمیخوام بفهمه من میدونم که دشمنیش ...

به نظر من که از طریق گوشی هیچی براش نفرست حتی پیام چون قابل پیگیری هست باید راه دیگه ای پیدا کنی

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
خودمم همین قصدو دارم نمیخوام آبروش بره بخاطر بچه ها کوچیک و اینکه آبروی ههمون بره

عزیزم کار خوبی میکنی

همیشه هر کاری میکنی در جهتی باشه که آدم‌ها رو نجات بده نه اینکه تخریب کنه .

شاید عقلش کمه عکس لختی میده ب پسرای محل و اینا دیونس انگار

بگو روانی چرا با صورت عکس لخت میگیری حداقل اون صورت لعنتی ات رو نزار توشون که اگه لو رفت بتونی انکار کنی

اینایی ک میگن نگو و فاز روشنفکری گرفتن شک نکن خودشونم دارن کثافت بازی میکنن... حـتــــــما بهش بگو ...

یکیش من بودم ک گفتم.. آره دقیقا کثافت کاری میکنم خیلی ممنون از شما و حدس به جات آفرین 

خداییش نمیدونم چرا بعضیا اصلا فک نمیکنن حرف میزنن خدا عقلو داده که حرفامونو بسنجیم بعد بزنیم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
معلومه عاقل نیس تو بهش زنگ بزن بگو همه چیو  ولی به داییت نگو

حاشا میکنه

سر قضیه قبلی کاری کرد به مادربرزگم که سکته خفیف زد میگفت تو میخوای آبروی منو ببری خیلی دهن دریدس 

یکیش من بودم ک گفتم.. آره دقیقا کثافت کاری میکنم خیلی ممنون از شما و حدس به جات آفرین  خدای ...

شما ببخش عزیزم 😘

یکیش من بودم ک گفتم.. آره دقیقا کثافت کاری میکنم خیلی ممنون از شما و حدس به جات آفرین  خدای ...

الان مسئله مهم ابروی خواهر اسی هست که داره از اسمش سو استفاده می شه توی شهرای کوچیکم این چیزا زود می پیچه و اینکه ممکن با اسم خواهرش کارای دیگه هم کرده باشه اسی باید خواهرش رو یه جورایی هشیار کنه که با زندایی هیچ ارتباطی نداشته باشه که بعدا پشتت کلی تهمت نیاد

حاشا میکنه سر قضیه قبلی کاری کرد به مادربرزگم که سکته خفیف زد میگفت تو میخوای آبروی منو ببری خیلی د ...

اگه حاشا کرد 

عکسارو براش بفرست 

بگو ایناهاش خودتی 

بگو اگه خودتو جمع نکنی به داییم میگم

حق دارین نسبت ب این موضوع ریلکس واکنش نشون بدین، متاسفانه همه گیر شده بلانسبت...

من با خیانت ب هیچ عنوان نمیتونم کنار بیار، برای شما شاید راحت باشه ولی جواب خیانت یا ب رو آوردنه یا برای همیشه قطع رابطه و رها کردن...

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...