2777
2789
عنوان

خیانت زنداییم _ شما جای من بودید چکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 135 پست
خب این که دیگه ابروش رفته یعنی بیشتر از اینم میشه ابروش بره؟😐 این که دیگه عکسای لختیشم دست این و ا ...

نه نمیدونه 

عکسا کامل پخش نشدن در حد چند نفر دارشون 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من بدرک مشخص شد که اون نبوده و شوهرم با کسی که اون حرفو زده کلی هم دعوا کرد الان مسئله ابروریز ...

اگه مسئله زنداییته آرامش خودتون رو بخاطر اون بهم نریزید.ولی خب خواهرت باشه آدم نسبت ب خواهرش تعصب خاصی داره.نمیشه از کنارش ساده بگذری.

آبروش رفته بیچاره داییت و بچه هاش

بخدا قسمدرست نیست این حرفا اما از لحاظ قیافه پول خانواده هرچی که بگی داییم ازش بالاتره

از کجا باید میفهمیدیم  این رفته دورهمی با دوستاش که زنداییم با یکی از رفیقاش دوست شده

ولی خدایی سخته آدم کنار شوهرش بلانسبت شما گوه میشه برای منم یه مورد اینطوری پیش اومد البته نه تا این حد افتضاح اون با یه نفر در ارتباط بود که دستش رو شد

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اگه مسئله زنداییته آرامش خودتون رو بخاطر اون بهم نریزید.ولی خب خواهرت باشه آدم نسبت ب خواهرش تعصب خا ...

من حتی به خواهرم و مادرمم نگفتم نمیخوام من باعث آبروش بشم چون فعلا کسی از خانواده نمیدونه

نه نمیدونه  عکسا کامل پخش نشدن در حد چند نفر دارشون

برو بهش بگوووو حالا اون کارش به کنار غلط میکنه از اسم خواهرت سواستفاده میکنه بیشعور نفهم😑

..لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
بعد که نفر اصلی رو پیدا کرد گفته بود اره اول با اسم اون دوست شده بعد گفته که کیم و اینا کلی هم عکس ا ...

من جای خواهرت بودم بدون لحظه ای درنگ شکایت میکردم اصلا شک نکنین برای شکایت و پلیس فتا

زنیکه بی شعور با آینده این دختر داره بازی می‌کنه داره یه کاری می‌کنه که خواهرت بدنام بشه خودش فاحشه ست بی نام و نشون کثافت کاری میکرد چرا از اسم خواهرت استفاده می‌کنه ؟ 

شکایت کنین حتما دهنشو صاف کنن 

.
نه نمیدونه  عکسا کامل پخش نشدن در حد چند نفر دارشون

شاید هم کسی باهاش دشمنی کرده عکس صورت رو گذاشته رو بدن دیگه ... به این احتمال هم فکر کردید؟

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

بچه ها ما همه نگران خواهرشیم ولی استارتر میگه خواهرم به درک 😐😶

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه