2777
2789
عنوان

یه لحظهههه میاین برای دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 44 پست

بنظرم عاقلانه ترین كار موندن تو تهرانه و یه دان اینجا برو

كارنامه سبز چند روز دیگه میاد اونو چك 

دان ازاد تو شهر خودت بهتره بری تا غربت

اما دولتی هرجا قبول شدی برو

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درست میگید .  ولی انتقالی خیلی راحت نیست . من مشکلی ندارم و خیلی دوست دارم مستقل بودنو . ...

من باشم میگم خواهرت حسودی کرده. چون ادم ته دل خواهرشو اینجوری خالی نمیکنه. حتی اگه حرفشم درست باشه الان فقط از رو حسادته که یهو وسط ذوق و خوشحالی میزنه تو پرت

بنظرم عاقلانه ترین كار موندن تو تهرانه و یه دان اینجا برو كارنامه سبز چند روز دیگه میاد اونو چك&nbs ...

کامپیوتر آزادم قبول شدم 

تهران شرق

رشته رو دوست ندارم 

و بازار کار خوبیم نداره ‌. 

بله درست میگید .  ولی انتقالی خیلی راحت نیست . من مشکلی ندارم و خیلی دوست دارم مستقل بودنو . ...

شما ذره ای به این فکر نکنید که بیخیالش بشید ولی اگه تونستید که همونجایی که قبول شدین بخونید اگرم نشد مهمانی گرفتن تو دانشگاه آزاد با شرایطی که شما دارید خیلیم راحته از این بابت هم نگران نباشید.

"مرد هستم"                                                                                                                                                    
من باشم میگم خواهرت حسودی کرده. چون ادم ته دل خواهرشو اینجوری خالی نمیکنه. حتی اگه حرفشم درست باشه ا ...

نمیدونم خیلی عجیبه شاید درست باشه 

به مادرمم پیام داده میگه من بودم نمیرفتم 

من خودمم دو دل شدم نکنه اینهمه هزینه و رفت و آمد کنم آخرش خوب نباشه و نتونم مشغول به کار شم ولی پیراپزشکی کلا خوبه به نظرم 

کامپیوتر آزادم قبول شدم  تهران شرق  رشته رو دوست ندارم  و بازار کار خوبیم نداره ‌. ...

رشته ای كه دوست داری برو فقط تهران باشه

برا بهمن سوابق میزارن ببین اونو قبول میشی

خود دانی

من نظرم تلاش برا دولتی یا ازاد تهرانه

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
نمیدونم خیلی عجیبه شاید درست باشه  به مادرمم پیام داده میگه من بودم نمیرفتم  من خودمم دو ...

پس خواهرت خودشیرینم هست. یعنی چی که بره به مامانت بگه من بودم نمیرفتم😂 این کار خیلی رذالته . در واقع به جای اینکه مامانتو دلداری بده و ارومش کنه و دردشو کم کنه رفته گفته نگا من چه خوبم به فکرتم ولی دختر دیگت میخواد بره😑 

رشته ای كه دوست داری برو فقط تهران باشه برا بهمن سوابق میزارن ببین اونو قبول میشی خود دانی من نظر ...

دیگه وقتی نشده شهر خودم مجبورم اونم از دست ندم 

الان واقعا بازارکار رشته های متفرقه خوب نیست عمران برق کامپیوتر فقط باید مدرک بگیرم بشینم یا بگردم دنبال کار با حقوقای ناچیز 

پس خواهرت خودشیرینم هست. یعنی چی که بره به مامانت بگه من بودم نمیرفتم😂 این کار خیلی رذالته . در واق ...

دقیقا همین حسو میکنم خودمم 😂 تازه قبلشم گفتم به مامان نگو رایشو نزن 

گفت به من ربطی نداره که 

بعد دیدم به مامانم اینو گفته 😐😂

دقیقا همین حسو میکنم خودمم 😂 تازه قبلشم گفتم به مامان نگو رایشو نزن  گفت به من ربطی نداره که& ...

اره بهش ربطی نداره شرایطو درست کنه ولی بهش ربط داره که اتیش بسوزونه این وسط😑😂 اگه دوباره این حرف رو زد بگو خیلی تابلوعه داری حسودی میکنی لازم نیست دیگه یک کلمه ازت بشنوم. هر چی هم گفت دیگه محلش نده