2777
2789
عنوان

شوهرم از من بدش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 35 پست
وضع مالیتون چطوره؟؟؟چرا میرید سرکار ک همسرتون شما رو مقایسه کنه؟؟؟؟چرا نمیشینید تو خونه نیازهاشو برط ...

عزیزم بااین شرایط اقتصلدی داغووون ایشون لطف کرده رفته سرکار،هیچ اجباریم قطعا توش نبوده از سر دلسوزی برای اینکه زندگیشون احتمالا بهتر بچرخه و کمک باشن رفتن سرکار یا حالا هرچی 

ایا مرد نباید قدرشناس باشه؟ یه زن مگه چقدر میتونه نادیده گرفته بشه باوجود این همه تلاش 

آره معلومه کمبود داره...ولی زندگی مشترک یعنی همدلی و درک متقابل نه پاپس کشیدن موقع سختی ها

اگه ایشون فراهمت میکنه ا نظر مالی پس شما باید بشینی تو خونه...

یک مرد نیاز داره هر وق بخواد زنش پیشش باشه و الا کم کم اون روی خیانتش باز میشه بعد شما ب چ کنم چ کنم میفتی...دیدم ک میگمممممم بشین خواهرم تو خونت ب زندگیت برس ب شوهرت برس ب بچت برس ...

الان شوهر شما ی دل سیر ازتون کینه داره چون هر وقت ک خواسته شما نبودی...بترس از اون روزی ک دیگه بهت نیازی پیدا نکنه و نیازشو کس دیگ فراهم کنه

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بااین شرایط اقتصلدی داغووون ایشون لطف کرده رفته سرکار،هیچ اجباریم قطعا توش نبوده از سر دلسوزی ...

دقیقا خودش نادیده م میگیره اما توقع داره مثل پروانه دورش بچرخم

خدایا دوستت دارم 💕💕💕
وضع مالیتون چطوره؟؟؟چرا میرید سرکار ک همسرتون شما رو مقایسه کنه؟؟؟؟چرا نمیشینید تو خونه نیازهاشو برط ...

عه پس خود مرده چی وقتی زنش بهش نیاز داشته کنارش بوده؟ یا همین الان عوض تشکر اینه رفتارش تحت هیچ شرایطی حق نداره زنشو مقایسه کنه اگه کار کرده حتما مرده مرد نبوده که خرج زنو بچشو دربیاره وگرنه هیچ زنی دوس نداره خونه گرمو راحتشو ول کنه بره سر کار واقعا که🙄🙄🙄🙄

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
اگه ایشون فراهمت میکنه ا نظر مالی پس شما باید بشینی تو خونه... یک مرد نیاز داره هر وق بخواد زنش پیش ...

تکلیف دل ایشون چی میشه ؟مردیکه انقدر راحت تو دعوا چشماشو میبنده و دهنش بازه قطعا باوجود چنین از خود گذشتگی بزدگی(رها کردن کار)هم باز درست نمیشه و زبونش درازه منم دیدم که میگم تا بیای حرفم بزنی میگه مگه من گفتم بزنی بیرون از کارت

ادم قدر نشناس درست بشو نیست 

عزیزم بااین شرایط اقتصلدی داغووون ایشون لطف کرده رفته سرکار،هیچ اجباریم قطعا توش نبوده از سر دلسوزی ...

وقتی مرد بتونه فراهم کنه چرا زن بره سرکار ؟؟؟؟؟؟

چرا باید قدر بدونه وقتی هر وقت نیاز دارن ایشون نباشن؟؟؟؟؟چرا باید تشکر کنه وقتی ی همدم بخوان کنارشون ایشون سرکار باشن؟؟؟؟؟بعد این اقا فردا خیانت کنن این خانوم میاد میگه من مقصرم یا همسرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه ایشون فراهمت میکنه ا نظر مالی پس شما باید بشینی تو خونه... یک مرد نیاز داره هر وق بخواد زنش پیش ...

خودش دوست داره من برم سر کار.اما به همه کارای دیگه خونه هم برسم.مگه یه انسان چقدر انرژی داره ک برای دیگران صرف کنه.پس خودش چی....

خدایا دوستت دارم 💕💕💕
عه پس خود مرده چی وقتی زنش بهش نیاز داشته کنارش بوده؟ یا همین الان عوض تشکر اینه رفتارش تحت هیچ شرای ...

منم سوال اولم فراهم مرد بوده...اگه فراهم کنه استارتر کاملا کارشون اشتباهه اما اگه نمیتونه ..میتونن خیلی منطقی باهم صحبتت کنن

وقتی مرد بتونه فراهم کنه چرا زن بره سرکار ؟؟؟؟؟؟ چرا باید قدر بدونه وقتی هر وقت نیاز دارن ایشون نبا ...

مشکل بودن من نیست.مشکل اینجاست که من با وجود شاغل بودن و بچه یکساله، باید تمام توجهم رو رو این آقا بذارم

خدایا دوستت دارم 💕💕💕
تکلیف دل ایشون چی میشه ؟مردیکه انقدر راحت تو دعوا چشماشو میبنده و دهنش بازه قطعا باوجود چنین از خود ...

این اقا دلش از خانومش پرههه...چون بشدت کمبود دارن..

میدونستید مردا مقایسه نمیکنن؟؟؟اما ببین چقدر کم دارن ک حتی مقایسه هم کرده ایشون

مرد تو خونه خودش باید نیازهاشو برطرف کنه نیاز جنسی نیاز محبت گفتاری و و و...وقتی ایشون سرکاره بیان خونه هم حتما خستن و اینجاس ک اقاهه بسیار ضربه دیده و نیازهاش تبدیل ب عقده شده...

خودش دوست داره من برم سر کار.اما به همه کارای دیگه خونه هم برسم.مگه یه انسان چقدر انرژی داره ک برای ...

فراهمتون میکنن یا خیر؟؟؟از نظر مالی منظورمه

هرکاری میکنی بکن فقط کارتُ ترک نکن

حتی اگه شده همه پولتو برای پرستار بچه و کارگر خونه خرج کنی ولی استقلال مالیت رو حفظ کن

بچه چند سال دیگه بزرگ میشه و وقت بیکاریت زیاد میشه اونوقت شما میمونه و مردی که با پول کنترلت میکنه

مشکل بودن من نیست.مشکل اینجاست که من با وجود شاغل بودن و بچه یکساله، باید تمام توجهم رو رو این آقا ب ...

من ی سوال دارم...اگه ایشون ب شما بی محلی کنه شما روحیتون احساستون رفتاراتون دچار خدشه نمیشه؟؟؟

ببین این اقا خیلی دوست داره ک اومده بهت گفته ک حواستو جم کنی ک داره بهت میگه زیادی ازم دوری از خواستهام از نیازام...لطفا تا زندگیت خراب نشده ب زندگیت برس بهش روح بده..تو زن اون خونه ایی بزار همسرت تو رو جوری ک بخواد ببینه..