2777
2789
عنوان

کو خدا کوو😭😭😭😭

297 بازدید | 33 پست

کجاس خدا مگه نمیگه هوای بنده هامو داره پس کجاست مگه شرایطمونو نمیبینه اگه هست پس چرا کاری نمیگنه 😭😭😭 چرا میزاره اینهمه ظلم بشه در حقم منکه چیزی ازش نمیخوام منکه نمیگم پول بده منکه نمیگم چیز انچنانی بده غیر از یه زندگی اروم چی خواستم غیر از اینکه خانوادم از کاراشون دست بکشن چی خواستم غیر از ارامش چی خواستم😭😭😭😭😭😭 مگه نمیگن خدا از رگ گردن نزدیک تره پس کو چرا جواب اونایی ک ظلم میکنن رو نمیده 😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم🙂 چی بگم

بوده جایی که خیلی ناامید بودم حضورشو حس کردم .. بوده جایی که خوشحالم کرده از ته دل ولی همین الان در لحظه حالم‌ مث‌ خودته ...

نمیدونم چی بگم واقعا بهت ، شاید هنوز وقتش نشده ، شاید حالاحالاها باید بکشیم ... کسی چه میدونه

استغفرالله ،صلوات بفرست تا به آرامش برسی عزیزم الان عصبانی هستی 

پس کی ۲۰سال زجر بس نبود یه ارامش براش خیلی سخته بهمون بده 😭😭😭 چقد بگم خدا هست خدا جواب میده خدا میبینه کجاست خب 😭

هست منتها نمیدونم برنامش چیه اگه میخواست اینجوری جلو ظلم بگیره لحظه ایی که داشتن امامارو شهید میکرد ...

اگه بود ک کاری میکرد😭 مگه نمیگن خدا جواب میده خدا کسیو ک ظلم کنه جوابشو میده کسی ک ابرو بریزه رو ادم میکنه پس کو