2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا صدرصد صدردصدددددددددددد

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

بستگی داره خوشبختیو تو چی ببینی

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

نه

یکی از دوستام خیلییی پولداره ولی با مشکل مادرزادی بدنیا اومد و نمیتونه راه بره

عمم شوهرش از پنج نفر پولداری شهرشونه ولی دخترشو از دست داد هنوزم بعد یکی دو سال گریه میکنه دختر دیگش همیشه با شوهرش دعوا داره و قهر میکنه میاد خونه عمم اصلا عمم خوشبختی نداره

کوردم

واس بعضیا آره واس بعضیا نه

من به کاربرا بی احترامی نمیکنم، اونا بهم بی احترامی میکنن🤕در کل از آدمایی که بی دلیل بهت میپرن بدم میاد، فکر میکنن که با متهم کردن به جایی میرسن ، خیلی جاها اتفاق افتاده حتی تو تلگرام😟اینو یادت بمونه که هر موقع از رشته و دانشگاهت بد گفتن یاد آترینا بیوفت که واسه اونم حرف در آوردن، من دانشگاهم رو دوست دارم اما تو اینجا خیلی ازش بد میگن😿حتی اگه از ظاهرم بدم بیاد باز خدا رو شکر که یه دخترم💕هدفم داشتن یه شغل حلال و پر پرستیژ 💪و البته برای رفع مشکلم مدام دعا میکنم و از خدا کمک‌میخوام، میدونی چیه! کمک خواستن از خدا یه هنره 🤲 و در آخر زندگی یه فرصته!☠️

پول داشته باشی

زیبایی داری ،دوستای خوبی داری ، خونه ماشین داری ، عزیزت مریض شه سریع میتونی ببریش پیش بهترین دکتر ، انواع تفریحارومیری ، افسرده شی میتونی پیش کلی رواشناسای مختلف معروف بری ، مردم احترام بیشتری بهت میزارن ، چیزایی که دوست داریو راحت میتونی بخری دچار ارامش میشی و...

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

پول یه فاکتور خیلی مهمه ولی همه چی نیست .وقتی  شوهرت بداخلاق باشه پول نمیتونه بهت محبت و عشق بده . اما خب خیلی دلخوشیا رو میشه با پول داشت . 

پول یه آرامش و خاطر جمعی هم میاره . همسر من درآمدش خوب بود اما شهر غریب بودیم شاد بودیم ارامش داشتیم.  کارشو یه مدت عوض کرد و درآمدش کم شد اصلا نگم چقدر هر دومون حساس و تند شدیم و دیگه خبری از خنده و شادی توی خونمون نبود . طوری که خودم پیشنهاد دادم به همون کار قبلی برگرده تا آرامش و دلخوشی هم باهاش بیاد به زندگیمون و الان شده همون همسر آروم و مهربون قبلی