من یه دوست خارجی دارم که خیلی به هم نزدیک و صمیمی هستیم زمانی که تو تنگنا بودم حتی شوهرمم بهم کمک نکرد اون بهم کمک مالی زیادی کرد و همیشه هدیه های گرون قیمت میفرسته هر وقت ناراحت هستم و نا امید منو خوشحال کرده حتی برای قبولی دانشگاهم عید قربان هم بهم عیدی میده برای ازدواجم همه مناسبتها هدیه فرستاده تقریبا ۱۰ سالی میشه باهمدیگه دوستیم از زمانی که من دبیرستانی بودم و اون دانشجو بود الان اون یه آدم مهم و موفق و من یه کارمند ساده در حدی که شاید کل زندگیمو بفروشم نتونم یک روز مثل اون زندگی کنم حالا امروز بهم گفت مامانش براش یه دخترو پسندیده و سه ماه دیگه ازدواج میکنه دعوتمم کرد روم نشد بگم اینقدر بدبخت شدم که پول بلیطم ندارم اگه بهش بگم برام بلیط میفرسته ولی خیلی خیلی عیبه و خجالت میکشم نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم مامانم میگه هدیه بفرستم بگم کرونا داشتم نتونستم بیام آخه من چه هدیه ای بهش بدم که آشغال نباشه و ابرو داری کنم تازه یه ماشین قسطی گرفتم باید قسط اونو بدم که میشه کل حقوقم و عملا هیچی برام نمیمونه
😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وجود دوست خوب تو زندگی واقعا نعمته بزرگیه ، خدا براش بخواد
اره واقعا همیشه هر زمان کمک بخوام میدونممیشه روش حساب باز کرد خدا بهش برکت بده ولی الان نوبت منه انگار یه جورایی و منم تو بدترین شرایط موجودم تمام داراییمو دادم تا تونستم این ماشینو بخرم و یجورایی اس و پاس شدم
😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم
اره مامانت راست میگه. البته میتونی لگی تو این شرایط کرونا نمیتونم بیام. چون بگی کزونا دارم ممکنه برات داروهای تقویتی یا ی چیزی بفرسته یا نگرانش کنی. میتونی زعفرون بفرستی. هر چند اونم گرونه چون ی بسته که زشته چند تا باید بگیری
میگم تابلو نقاشی بگیرم که قیمتش بالا نباشه بگم خودم کشیدم که فکر کنه برا ارزش معنویشه 🥲
نه عزیزم. سخنی کز دل براید لاجرم بر دل نشیند. خوب اولا میگه اینی که اینقدر خوب میکشه چرا از من کمک میخواد. بعدم چرا دروغ اون که توقع نداره پس ی کار قشنگ و راست انجام بده