2777
2789
داییمم واسه بچه های مامانم کادو نداد🤧

یه دایی من که اصلا دعوتم نکرد تازه عروسیمم نیومد با اینکه هیچ مشکلی نداشتن باهامون 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمن زیر لفظی ک اصلل ندادن.پاگشا هم ی دعوت الکی مادرشوهر و دوتا خواهرشوهر کردن ولی مادرشوهر ک هیچی نداد یه خواهرشوهره برداشت یکی از قابلمه ها خودشو داده بود من نمدونستم چی ب چیه ک اصن همونم ب دستم نرسید😂 اون یکی هم از این دستگیره ها اشپزخونه داده بود.طلا هم ک اصلا نگرفتن خلاصه خیلییبی هوامو داشتن

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
تعریف کن 😍😍

مامانم ۱۷ سالش بوده بابام ۲۶ سال ۸۰ عقد کردن 😄

بابام اینا با پیکان مش ممدلی شوهر عمم با ۷ تا از عمه هام و دو تا از شوهر عمه هام میان دنبال مامانم اینا😂که برن آخه مامانم ۱۷ تا خواهر شوهر داره البته از دو تا زن هستن

مامانم میگه اینا جای خودشون نیست آخر عمم اینا بابام رو میندازن صندوق 😂😂😂

آقا داماد و صندوق 🤣😆😐

میگه رسیدیم همه کل کشیدن و نشستیم گفت عموم  خواسته قرمه سبزی رو بخوره خیلی شکموعه اصلا حواسش به دستش نیست میخواد بیوفته مامانم بلند میشه که بگیرتش خشتکش پاره میشه😂

میگه بابام ولو شده روی زمین میگه عمم بردش توی اتاق گفت هلیا این شلوار رو بپوش حالا اون شلوار چی مشکی گشاد کت سفید تن مامانم بوده خودت فکرشو کن🤣🤣🤣🤣

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫