2777
2789
مامانم بیشتر وسیله ی خونه میخره  هرچیزی که میفهمه نگرفتن مثلا واسه پسرخاله ام آبمیوه گیری  ...

یادم ننداز مامانم واسه عروس داییم چه ظرف و ظروفی خرید اون موقع کلی مارک اگو و والترگلس بود 🤧🤧🤧🤧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم‌ بدنیا اومده یکسال و نمیشه یکی از فامیلای شوهرم هنوز میگه ان شاالله دعوتتون میکنم ...میخواستم دعوتتون کنم پدرشوهرت مریض بود ...به خودم نمیگه ها به بقیه میگه وضعشون فک کنم زیاد جالب نیس ولی اگه نگه بهتره من اصلا ازش انتظاری ندارم 

یه فامیل همسرم هم پذیرایی فوق العاده کردن منتها هدیه ندادن متوجه شدم رسمشون نیست .اصلا هم خسیس نیستن این بنده های خدا برا خودشون عادیه

یادم ننداز مامانم واسه عروس داییم چه ظرف و ظروفی خرید اون موقع کلی مارک اگو و والترگلس بود 🤧🤧🤧🤧

حالا اون داییت بوده مامان من واسه جاریم کادو گرفت جاریم میشه دخترعمه ام   عمه ام واسه من هیچی نخرید   من کلا شانس نداشتم 😐

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

مادرم میخاس پاگشاکنه زنگزد مادرشوهرمودعوت کنه .به مامانم گفت دارم اتاق تمیزمیکنم خودشون دوتاروبگو😒خانواده شوهرمم هیچکس پاگشانکرد بجزخواهربرادراش ومادرش....بچم آذر ۹۸بدنیااومد اصلا هیچکس ازفامیلاش بچه منوندیده

یه خواهر شوهر دارم خیلی محترمه بهم ی پیراهن پیرزنی داد سایز بززززرگ قبلا هم بهم ی پیراهن قشنگ اما سایز بزززرگ داده بود لباسای خودشو بچه هاش خیلی قشنگن نمیدونم چرا اینجوری کرد🤐

شوهرم ک خیلی اهل صحبت نیست و میگه چیزی نیست و بیخیال گفت میخوام برم بهش بگم این چیه داده برا دختر جوانه تازه عروس .لباس رو دادم به خالم که از مامانم هم بزرگتره و ۴ تا نوه داره و هیکلیه😂 مناسب اون سن و سال بود

به من یه گاری چوبی دادن تو تخم مرغ الکی و پوشال بود. مادرشوهرم گفت اینو دخترم با سلیقه برات درست کرده منم تشکر کردم فک کردم مث خودمون توش طلا یا سکه اومدم خونه هر چی با خواهرم توشو گشتیم هیچی نبود خخخ