2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست

110 بازدید | 9 پست

تو زندگی مشترکتون چه سیاست های رو بکار میبرین

و نتیجه گرفتین

من که بلد نیستم اومدم از شما یاد بگیرم🙁

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

سکوت میکنم بیشتر

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱ اگه زنگ زدم جواب نداد دیگه هزار بار زنگ نمیزنم بهش هروقتم خودش تماس گرفت شروع نمیکنم به غر زدن

۲ از مشکلاتمون یا بدی های همسرم پیش هیییچ کس مخصوصا خانواده هامون هیچی نمیگم 

۳ همیشه خودم تنها نمیرم خرید یا همه کارهارو به دوش نمیگیرم که همسرم متوجه نشه بچه ها چطور بزرگ شدن و این پولا رو چیکار میکنم

۴ همیشه برای خودم مقداری پس انداز میکنم حتما شده ۱۰۰ تومن

ناراحت بودن اتلاف وقته ، قدر وقتیو که خدا برای زندگی کردن بهت هدیه داده رو بدون :)🦋☁️

هرچی همسرم میگه حتی اگه برخلاف میلم باشه میگم چشم 

اوایل خیلی پر رو میشد و حس قدرت میکرد ولی کم کم اروم شد وقتی بش میگم چشم میگه عزیزم هر چی خودت صلاح میدونی انجام میدیم ...

اینو یه مشاور بهم گفت ،گفت دوسال اول زندگی فقط بگو چشم حتی اگه بعدا خلافشو هم عمل کرد کلمه چشم از دهنت نیفته  بعد از دو سال دیگه تا اخر عمرت این تو هستی ک چشم میشنوی از شوهرت 

۱ اگه زنگ زدم جواب نداد دیگه هزار بار زنگ نمیزنم بهش هروقتم خودش تماس گرفت شروع نمیکنم به غر زدن ۲ ...

چه عالی

به نکات خوبی اشاره کردی 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
هرچی همسرم میگه حتی اگه برخلاف میلم باشه میگم چشم  اوایل خیلی پر رو میشد و حس قدرت میکرد ولی ک ...

خیلی خوبه که نتیجه گرفتی

ولی جای عترس هم داره که تا اخر عمرت ممکنه چشم چشم بگی

خیلی خوبه که نتیجه گرفتی ولی جای عترس هم داره که تا اخر عمرت ممکنه چشم چشم بگی

هر ادمی فرق داره نمیشه یک نسخه واسه همه پیچید،من بنظرم اگه به شوهرم همش میگفتم چشم دیگه خدارو بنده نبود

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات
هر ادمی فرق داره نمیشه یک نسخه واسه همه پیچید،من بنظرم اگه به شوهرم همش میگفتم چشم دیگه خدارو بنده ن ...

اره راسته

😁