2777
2789
عنوان

قراره بچه هاتون فردا برن تو جامعه😐😑✋

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 43 پست
به کسی مربوط نیست بچه منو دعوا کنه ، اسمش روشه بچه لازم باشه خودم دعواش میکنم اونم نه جلوی بقیه

عزیزم یعنی حتی وقتی بچت بشاشه روی فرش خونه بقیه بازم به کسی ربط نداره؟

از غم گریزی نیست ،چنان غمگینم که گرچه میکوشم به هیچ نیندیشم ولی سنگینی این هیچ مرا از پای در می افکند...
وقتی میره خونه مردم یه اشتباهی می کنه اونا هم حق دارن ب هر حال  اتفاقا پدر مادر باید بعضی وقتا ...

این چیزی که شما میگید ممکنه خیلی نتایج بدی داشته باشه به این سادگی نیست

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میره خونه مردم یه اشتباهی می کنه اونا هم حق دارن ب هر حال  اتفاقا پدر مادر باید بعضی وقتا ...

شما خودت بچه دار شو ببین تحمل همچین چیزیو داری بعد بگو

بعدم بنظرم وقتی انقدر حساسید یا اون بچه شیطونه دلوتشون نکنید بهتره

حلالم کنید و خدانگهدار   
از دخترخالت نپرسیدی چ جوری جوابشو گرفته؟😶

دخترخاله مامانمه

والا مارم ..خل کرد میگه آزاد قبول شده🙄

دخترخاله خودم مثل بز زل زده به لپ تاپ تا نتیجه بیاد بالا براش😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

این از طرفی اشتباهه اون بچه فکرر میکنه پشتوانه نداره و توی بزرگسالی دچار بی اعتماد به نفسی میشه ونتيجه عکس میده 

وقتی پدر و مادر ها به بچه ها یاد بدن اگ کار بدی کردن عذر خواهی کنن اونوقت مشکلی پیش نمیاد 

بچه هست دیگه. از عمد اگر باشه باید دعوا بشه ولی غیر عمدی و ناخواسته توسط هیچکس نباید دعوا بشه

نه ب بچه ربط نداره ب مادر بچه ربط داره اینکار 

اخه بچه اسمش روشه اون‌اگه میفهمید قطعا جیشش رو فرش نمیکرد

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا