2777
2789
عنوان

قراره بچه هاتون فردا برن تو جامعه😐😑✋

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 43 پست
اگ قرار باشه ك همه بچه هامون و دعوا كنن ك ي مشت تو سري خور بار مياريم  

نگفتم همه بچه هاتون رو دعوا کنن 

بعضی وقتا ملت اینقدر با بچه هاشون لوس رفتار می کنن که اون بچه هر کاری رو میکنه و مطمعنه کسی چیزی بهش نمیگه 

بچه بیاد حرف رکیک ب بچه هات یاد بده محتوا های جنسی یادشون بده و... چیزی بهش نمیگی؟! 

بچه ها اونقدر هم نفهم نیستن ب خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کس هایی ک میگن کسی نباید بچمون رو دعوا کنه

حداقل درست بچه رو تربیت کنید

وقتی خونه فامیل میرن

همه اش میگن اینو نمیخوریم

اونو نمیخوریم

یا سر سفره کنار میکشن چیزی نمیخورن

خونه فامیل انگار خونه خودشون میدونن

توی جمع میشینن تلوزیون نگاه میکنن با صدای بلند و به بقیه میگن صحبت نکنید

والا ۶۰ درصد خانواده ها بچه های لوس و ننر تربیت کردن

حتی یه سلام هم بلد نیستن

اگه این اتفاق بیوفته بچه مقصر نیست کنترل ادرار نداره پدر مادر بچه باید دعوا بشن با این مثالت😂

شعار میدید فقط اگه تو همچین موقعیتی باشید صدردصد یه کتک سیر به بچتون میزنید 

از غم گریزی نیست ،چنان غمگینم که گرچه میکوشم به هیچ نیندیشم ولی سنگینی این هیچ مرا از پای در می افکند...
کس هایی ک میگن کسی نباید بچمون رو دعوا کنه حداقل درست بچه رو تربیت کنید وقتی خونه فامیل میرن همه ...

بچه هاي خواهر شوهر من ميومدن خونم اگه بدووووني چيكار ميكردن واي 

تازه مامان باباشم هيچي نميگفتن بهش 

ولي باز من خودم و كنترل كردم 😑

من شوهر خالم عمدا اینکارو کرد سر حسادتی ک به من داشت بابام زد تو دهنش 

افرین ب پدرتون...من حتی ب خواهرمم میگم هیچوقت جلو جمع اشتباه بچه تو گوشزد نکن ک دیگران اجازه نظر دادن پیدا کنن...درخفا باید با بچه صحبت کرد و در مورد اشتباهاتش باهاش حرف زد

افرین ب پدرتون...من حتی ب خواهرمم میگم هیچوقت جلو جمع اشتباه بچه تو گوشزد نکن ک دیگران اجازه نظر داد ...

مشکل این من داشتم بازی میکردم کسی نبود بعد اون ...... 

بابام هم سر همین باش دعوای حسابی کرد دیگ جرئت نداره چیزی بم بگ 

عزیزم یعنی حتی وقتی بچت بشاشه روی فرش خونه بقیه بازم به کسی ربط نداره؟

بچه ده ساله که جیش نمیکنه رو فرش خونه مردم مگه خل باشه!بچه دو ساله سه ساله هم اگه مطمین نباشم از دستشوییی گفتنش با پوشک میبزم خونه مردم ، اتفاقی هم بیفته با عذرخواهی فرشو میدم قالیشویی ولی بچمو اجازه ندارن دعوا کنن یعنی کسی وجودشو نداره

عزیز اون بچه باید متوجه اشتباهش بشه یا نه؟!  دعوا نه  ولی واقعا تذکر لازمه ب خدا

با توجه به‌ مثالی که بالا زدی من اگه بودم دست بچه رو میگرفتم میبردم پیش پدرو مادرش میگفتم بیشتر از اینا مراقبش باشید بابت فلان کارش اینبار هیچی نگفتم ولی دفعه دیگه شاید نتونم خودمو کنترل کن دیگه هم اجازه نمیدادم بچه ام با اون بچه بگرده( چون مسایل جنسی برام مهمه) شایدم واقعا مثل شما نتونم خودمو کنترل کنم اما اگه موارد دیگه ای بود ملایم‌تر برخورد میکردم)

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
کس هایی ک میگن کسی نباید بچمون رو دعوا کنه حداقل درست بچه رو تربیت کنید وقتی خونه فامیل میرن همه ...

بله اونا بد تربیت شدن . حالا نهایت غذا نخورن میزبان چرا ناراحت بشه! اون تلویززونو اینا بله باید تربیت بشه بچه